Whey Perfection Review

Whey Perfection Review Body & Fit

Whey Perfection Review? Op deze pagina vind je alle informatie die je moet weten voordat je dit eiwitpoeder gaat kopen!

Het is hét meest verkochte eiwitpoeder van Nederland; de Whey Perfection van Body & Fit! Ook jij overweegt het om dit product te kopen, anders was je niet op zoek gegaan naar een mening/review van dit product.

Én dat is ook niet vreemd! Het is bijna ongeloofwaardig hoeveel goede reviews dit product heeft op de productpagina, maar ook hoe er tot nu toe alleen maar goede opinies en reviews van dit product te lezen zijn.

Ik maak zelf al jaren gebruik van dit eiwitpoeder. Als ervaren gebruiker van dit product weet ik precies goed en slecht is! Ik deel dit graag met je.

Maar, moet je de Whey Perfection van Body & Fit nou wel of niet kopen? In deze Whey Perfection Review vertel ik je alles over mijn ervaring met dit product. Ik neem je stap-voor-stap mee in mijn bestelproces – van het ontvangen van het pakketje tot het gebruiken van het product.

Handig! Er zijn online zoveel Whey Perfection reviews te vinden van gebruikers die dit product niet hebben gekocht! Ik heb daarom foto’s toegevoegd van mijn pakket, zodat je weet dat ik zelf een gebruiker ben van dit product!

whey perfection vanille in pot

Whey Perfection review

Voordat ik uitgebreid zal vertellen wat ik van dit product vind, is het best interessant om te lezen wat Body & Fit over hun eigen product schrijft. Je liegt klanten niet voor, toch? Voor veel mensen is een producttekst immers een reden om wel of niet voor een product te kiezen.

Absurd! Body & Fit legt de lat erg hoog voor hunzelf. Hieronder lees je wat Body & Fit schrijft over hun eigen product!

De Whey Perfection is het beste soort eiwitpoeder, verkrijgbaar in de hedendaagse Europese markt.

De Whey Perfection is een proteïne shake met de hoogste waardering van alle supplementen in heel Europa, 9.3/10. Iedere smaak van de Whey Perfection bevat niet minder dan het allerbeste, meest zuivere eiwit verkrijgbaar.

Ik vind dat Body & Fit de lat erg hoog legt voor zichzelf! Aan de hand van deze productomschrijving verwachtte ik eigenlijk niets minder dan het beste.

Toch liegen het grote aantal reviews en klantbeoordelingen op hun website er niet om. Laten we het gaan testen! Vanaf hier lees je mijn eigen beoordeling van de Whey Perfection!

whey perfection aardbei smaak

Het aanbod

Het is afhankelijk van de inhoud van de pot eiwitpoeder, hoeveel smaken er beschikbaar zijn. Dit is het aantal smaken verkrijgbaar per inhoud:

Hoeveel smaken eiwitpoeder per verpakking Body & Fit

Er is dus best wel veel keuze als het gaat om het aantal smaken. In het begin vond ik het daarom ook lastig om de juiste smaak uit te kiezen.

Ik heb contact opgenomen met de live-chat van Body & Fit om op deze manier te helpen met mijn keuze.

Na een kort gesprek via de live-chat met een van de medewerkers van Body & Fit over welke smaak ik moest kiezen, heb ik uiteindelijk besloten om de smaak vanilla milkshake te kiezen.

Ik heb hier persoonlijk voor gekozen, omdat ik fan ben van een vanille milkshake van de McDonald’s (ik ben ongetwijfeld niet de enige sportliefhebber die hier dol op is!)

Whey Perfection Review scoop met eiwitpoeder

De bezorging van mijn pakket

Iedereen kent het gevoel. De postbode kan maar niet snel genoeg voor de deur staan! Je krijgt na het plaatsen van de bestelling een bevestigingsmail van Body & Fit. In deze e-mail staat het verwachte bezorg moment en om welke producten het gaat.

De bezorging kwam keurig op tijd en de levertijd was enorm snel! Aangezien ik niet kon wachten om dit eiwitpoeder uit te proberen, was ik hier enorm blij mee!

Om 15;07 de volgende dag was het zover! De postbode van PostNL stond voor mijn deur. Mijn bestelling was verpakt in een grote kartonnen doos.

De producten in de verpakking waren met bubbeltjesplastic en luchtkussens verpakt om beschadiging te voorkomen. Top!

✓ Cadeau! Jij als lezer van dit artikel kunt korting krijgen op de Whey Perfection door op onderstaande banner te klikken!

Banner Whey Perfection -25% korting

De verpakking

De wit-blauwe doos van Body & Fit is enorm herkenbaar! De tekst nothing beats a fit body motiveert om gelijk aan de slag te gaan! Mijn eiwitpoeder zat in een zak. Ik had gekozen voor een 750 gram verpakking!

Pakket van Body & Fit met de tekst nothing beats a fit body
Zak met Whey Perfection van Body & Fit 750 gram inhoud

De oplosbaarheid van het eiwitpoeder

Ik vind het belangrijk, dat een eiwitpoeder goed mengt en niet klontert in de shakebeker. Ik had daarom vooraf veel onderzoek gedaan of de Whey Vanilla Milkshake van Body & Fit goed mengt en niet klontert. Nu was het mijn tijd om te gaan testen!

Handig! Hieronder lees je reviews van andere Whey Perfection gebruikers en hun recente ervaring met dit product. Hierin lees je duidelijk dat dit eiwitpoeder geweldig oplost en mengt!

Body & Fit Whey Perfection reviews van andere gebruikers

Na het sporten heb ik direct een eiwitshake genomen. Ik heb het eiwit poeder gemengd met zowel water als melk om de oplosbaarheid te testen.

Volgens de gebruiksaanwijzing is de aanbevolen hoeveelheid 1 maatschep in combinatie met 250 ml water, melk of ieder ander drankje. Een maatschap staat gelijk aan 28 gram.

In zowel water, melk als vruchtensap lost het goed op! In geen geval had ik geen klonten in mijn bidon en er zat geen eiwitpoeder vastgekleefd aan de onderkant van mijn bidon.

Ik had eerst het water, de melk of de vruchtensap in de shakebeker gedaan en vervolgens pas het poeder. Toen ik namelijk eerst het poeder en dan pas het water, de melk of de vruchtensap in de beker deed – bleef het poeder vastkleven.

Het is afhankelijk van wat jij een fijne structuur proteineshake vindt. Als je houdt van wat vollere en dikkere proteineshake beveel ik je de hoeveelheid van 250 ml water, melk of vruchtensap met één maatschep poeder aan.

Tip! Op het moment dat je liever een wat dunnere proteïneshake wilt hebben, kun je het beste wat meer water/melk of vruchtensap gebruiken!

De smaak van het eiwitpoeder

Op dit moment zijn er 36 verschillende smaken eiwitpoeder verkrijgbaar bij Body & Fit. Ik vond het lastig om de juiste smaak te kiezen.

Aangezien ik fan ben van chocolade en vanille, was het advies van de klantenservicemedewerker dan ook om te kiezen voor de smaak smaak Vanilla Milkshake Whey Protein Powder. 

Als je de deksel van de pot opendraait, ruik je de geur van vanille direct. Je proeft deze zoete geur terug in de smaak.

Je kunt de smaak van de Vanilla Milkshake serieus vergelijken met een milkshake van de McDonald’s. Als liefhebber kan ik dit met zekerheid zeggen!

Als je de juiste hoeveelheid eiwit poeder mengt met melk, krijg je nagenoeg dezelfde smaak en dikte. De smaak is lekker zoet!

Toch ben ik er persoonlijk een voorstander van om meer water, melk of vruchtensap te gebruiken dan de aanbevolen hoeveelheid van 250 ml. Ik vond de smaak namelijk anders veel te zoet en overheersend!

Ik heb daarom 400 ml halfvolle melk in plaats van 250 ml water gebruikt! De volle en dikke structuur van de melk, gecombineerd met de fijne structuur van het eiwitpoeder zorgen voor een perfecte balans. Dit gaf de overheerlijke smaak van een McDonald’s vanille milkshake.

Leestip! De 5 lekkerste proteïne shake recepten!

Whey Protein Shake voedingswaarde

De prijs van dit proteïne poeder

Hoe lekker een proteineshake ook smaakt, de prijs zal uiteindelijk de doorslag geven voor veel mensen. Is de Whey Perfection Vanilla Milkshake van ‘Body & Fit’ duur of goedkoop in vergelijking met andere eiwitshakes?

Ik heb de prijs per shake berekend bij verschillende webshops – Body & Fit, XXL Nutrition, BodyLab24 en MyProtein. De resultaten van de prijs per shake is te zien in onderstaande tabel.

Je ziet dat de prijs van een shake bij Body & Fit duurder is dan bij MyProtein, maar goedkoper dan bij XXL Nutrition en BodyLab24.

Voedingswaarde tabel vergelijking verschillende eiwitshakes

De voedingswaarde van het eiwitpoeder

Ik vind de voedingswaarde van een eiwitshake het belangrijkste. Op het moment, dat ik een goedkope eiwitshake met lekkere smaak kan krijgen, maar hier niet tot nauwelijks voedingswaarde inzitten; dan kies ik dit supplement absoluut niet!

Ik vind het belangrijk dat er een hoge concentratie eiwitten en weinig toegevoegde suikers zitten in mijn eiwitten.

De eiwitten in de Whey Perfection Vanilla Milkshake bestaan uit een combinatie van whey concentraat, whey isolaat en whey hydrolisaat. Dit zorgt voor een optimale eiwitopname. 

Onderstaande tabel is de voedingswaardetabel op de verpakking van de Whey Perfection Vanilla Milkshake.

Voedingswaardetabel Whey Perfection Vanille Milkshake

✓ Leestip! Waarvoor gebruik jij een eiwitshake? Op zoek naar een proteïne shake om aan te komen, of op zoek naar een proteïne shake om af te vallen?

Hoe duur is Whey Perfection eiwitpoeder?

Handig! Ik heb de Whey Perfection vervolgens vergeleken met XXL Nutrition, BodyLab24 en MyProtein om je een zo compleet mogelijk overzicht te geven!

Laten we de Whey Perfection van Body & Fit vergelijken met XXL Nutrition, BodyLab24 en MyProtein. We zien in onderstaande tabel dat de Whey Perfection heel goed scoort!

Naast het laagste caloriegehalte en het hoogste eiwitgehalte per maatschep, zitten er ook nog eens minder suikers per maatschep in de Whey Perfection.

Voedingswaarde tabel vergelijk Body & Fit met andere webwinkels
Get fit today banner met 25% korting

Conclusie: Wel of niet de Whey Perfection

In bovenstaande verhaal heb je mijn persoonlijke beoordeling en review kunnen lezen van de Whey Perfection Vanilla Milkshake van Body & Fit. Ik som alles van de Whey Perfection review nog één keertje op!

De fijne structuur van het eiwitpoeder zorgt ervoor dat het makkelijk te mengen is met water, melk of vruchtensap.

Als ik het eiwitpoeder in een shakebeker met water, melk of vruchtensap schudt ontstaan er geen klontjes. De lekkere zoete smaak zorgt ervoor dat de eiwitshake makkelijk weg te drinken is!

De prijs per eiwitshake is de éna goedkoopste eiwitshake op de markt!

Ben je op zoek naar een lekkere eiwitshake met goede voedingswaarde voor een goedkope prijs? Kies dan voor de Whey Perfection Vanilla Milkshake van Body & Fit. Met 13.000 online reviews/beoordelingen is dit niet voor niets de meest verkochte eiwitshake van Nederland!

Bonus voor jou als lezer! Bestel de Whey Perfection van Body & Fit direct met korting!

Whey perfection is op elk front onverslaanbaar

Ook door ons getest! Lees hier onze review van de C4 Pre-Workout!


Whey Perfection Review

Het is hét meest verkochte eiwitpoeder van Nederland; de Whey Perfection van Body & Fit! Ook jij overweegt het om dit product te kopen, anders was je niet op zoek gegaan naar een mening/review van dit product.

Maar, wat kun je nou verwachten van dit product als het gaat om smaak, kwaliteit, prijs, oplosbaarheid en de werking?

6 Replies to “Whey Perfection Review Body & Fit”

Deze is heel erg lekker. Ik kies voor 400 ml. water in plaats van melk en toch is hij dan ook lekker romig. Dit is mijn 4 uurtje geworden. Top! Ik drink hem vaak ook als ontbijt met twee crackers met mager beleg ernaast, dan heb je een lekker ontbijt waar je wel even vol van zit.

Leave a comment