Wanneer pre-workout innemen?

Wanneer moet je pre-workout innemen? Is dit een uur van tevoren, langer of korter? Op deze pagina vind je het antwoord op deze vraag!

Misschien ken je het gevoel wel; je bent in de kleedkamer van de sportschool en neemt een scoop pre-workout. Halverwege de training voel je pas extra energie en tintelingen over je hele lichaam. Je training zit er intussen al bijna op!

Maar, wanneer moet je jouw pre-workout supplement innemen?

Welke onderwerpen worden er in dit artikel besproken?

De beschrijving van de pre-workout

Het antwoord op de vraag ‘wanneer moet ik mijn pre-workout supplement innemen’ staat hoogstwaarschijnlijk aangegeven op de productomschrijving aangegeven!

Het verschilt namelijk per pre-workout hoelang van tevoren je deze moet innemen. Dit heeft te maken met de dosering!

 Handig! Hieronder zie je een voorbeeld van het gebruik en dosering van de pre-workout. Je vindt dit op de website waar je het supplement hebt gekocht of op het voedingsetiket van het product!

 Oeps! Kun je het niet vinden op de website waar je de pre-workout hebt gekocht? Lees dan door!

Wanneer pre-workout innemen?

Staat het antwoord op deze vraag niet op de website of op het voedingsetiket van jouw pre-workout? Dan vind je het antwoord op deze vraag hieronder!

Een pre-workout neem je in voordat je gaat trainen! De timing is heel belangrijk. Je wilt niet als een stuiterbal in de auto zitten onderweg naar de sportschool, maar ook niet dat de pre-workout pas halverwege de training effect heeft!

 Antwoord! Neem een pre-workout supplement ongeveer 15 minuten tot maximaal 30 minuten voor de training. Neem niet meer dan de aanbevolen dosering!

bodybuilder doet chest fly en draagt hemd van superman

Extra! Lees hier mijn ervaring en review van de C4 pre-workout!


Wanneer moet ik mijn pre-workout innemen?

Neem een pre-workout supplement ongeveer 15 minuten tot maximaal 30 minuten voor de training. Neem niet meer dan de aanbevolen dosering!

Leave a comment