proteïne shake voor spiermassa

Proteïne shake spiermassa

Ben je op zoek naar een proteïne shake voor spiermassa? Kies dan voor een van deze drie eiwitten! Het kan soms lastig zijn om aan te komen in gewicht. Deze drie eiwitten helpen bij het aankomen. Én het mooiste is, ze zijn ook nog eens voedzaam! Dit is dé ‘weight gainer’ voor mensen die moeite hebben met aankomen in gewicht!

Waarom helpt een proteïne shake bij het aanmaken van spiermassa?

Om spiermassa aan te kunnen maken, moet je een calorieoverschot hanteren. Je consumeert hierbij meer calorieën, dan dat het lichaam nodig heeft. Op het moment dat je veel traint, zet het lichaam het overschot aan calorieën om in spiermassa.

Een proteïne shake of eiwitshake kan het verschil maken tussen een tekort of overschot aan calorieën per dag. Zo zit een proteïne shake voor spiermassa vol met koolhydraten, eiwitten en calorieën. Op deze manier ben je er zeker van dat je voldoende calorieën op een dag binnenkrijgt.

Dit is dé top 3 proteïne shakes voor het aankomen in spiermassa!

» 1. Mammoth 2500
» 2. Serious Mass
» 3. Mass Perfection

Deze top 3 is samengesteld aan de hand op basis van het voedingsetiket, het aantal calorieën per servering, de werking om aan te komen in spiermassa, eigen ervaring en de beoordelingen van andere klanten.

Mammoth 2500

De Mammoth 2500 van Interactive Nutrition is al 3 jaar op rij gekozen tot de beste ‘weight gainer’ van Canada! Dit is met een belangrijke reden. Mammoth 2500 is namelijk specifiek ontwikkeld voor iedereen, die moeite heeft om massa aan te komen. De naam van dit product zegt het eigenlijk al, aankomen als een mammoet!

Iedere dosering bevat maar liefst 1250 calorieën. Dit hoge caloriegehalte is een combinatie tussen 229 gram koolhydraten en maar liefst 60 gram eiwitten! De Mammoth 2500 is dé definitie van aankomen in spiermassa.

» Kortingspagina Mammoth 2500

Zak met Mammoth 2500 Mass van Interactive Nutrition
Voedingswaarde tabel Mammoth 2500 Mass Interactive Nutrition

De Mammoth 2500 is ondanks het hoge caloriegehalte toch goed verteerbaar voor het lichaam. Dit heeft te maken met de gebalanceerde verhouding in koolhydraten en eiwitten. Je kunt de Mammoth 2500 op ieder moment van de dag innemen. Problemen met aankomen in spiermassa? Deze eiwitshake helpt jou aan een calorieoverschot!

» Lees hier meer dan 284 ervaringen van andere Mammoth 2500 gebruikers!

Serious Mass

Een dosering Serious Mass van Optimum Nutrition zit vol met hoogwaardige calorieën. Deze calorieën zijn voornamelijk afkomstig uit complexe koolhydraten. Daarnaast helpt deze proteïne shake met het aankomen in spiermassa, doordat er extra creatine, glutamine en diverse essentiële vitamines zijn toegevoegd.

Iedere dosering bevat maar liefst 1258 calorieën. Dit hoge caloriegehalte is een combinatie tussen 251,5 gram koolhydraten en maar liefst 53,1 gram eiwitten! Problemen met aankomen? Kies dan voor de Serious Mass!

» Kortingspagina Serious Mass

Potten en shakebaker van Optimum Nutrition met Serious Mass
Voedingswaarde tabel Serious Mass van Optimum Nutrition bij Body & Fit

De Serious Mass combineert enkelvoudige en complexe koolhydraten met elkaar. Deze unieke combinatie levert op zowel kort- als lang termijn energie. Eiwitten bevorderen de spiergroei en ondersteunen spierkracht.

Benieuwd welke proteïne shake er bij jou past om aan te komen in spiermassa? Kies dan voor de Serious Mass!

» Lees hier meer dan 169 ervaringen van andere Mass Perfection gebruikers!

Mass Perfection

Vallen ‘weight gainers’ je normaal zwaar op de maag? Kies dan voor de Mass Perfection van Body & Fit. Deze proteïne shake bevat net iets meer calorieën, eiwitten en koolhydraten dan een normale proteïne shake.

De Mass Perfection is een unieke mix tussen 4 verschillende soorten koolhydraten. Deze proteïne shake helpt enorm bij het aankomen in spiermassa. Waar andere proteïne shakes vaak vol zitten met suikers, is de Mass Perfection vrijwel suikervrij.

Iedere dosering Mass Perfection bevat ‘slechts’ 229 calorieën, 27,6 gram koolhydraten en 21,5 gram eiwitten. Dit caloriegehalte is lager in vergelijking met de Mammoth 2500 en de Serious Mass, maar hoger in calorieën dan een normale proteïne shake. Kies voor deze proteïne shake om in spiermassa aan te komen, als je snel last hebt van een opgeblazen gevoel. Deze proteïne shake zal minder zwaar op de maag vallen.

» Kortingspagina Mass Perfection

Pot Mass Perfection van Body & Fit
Voedingswaarde tabel Mass Perfection Body & FIt

Met de Mass Perfection werk je naar jouw einddoel toe. Dat voel je en merk je! Naast eiwitten en koolhydraten zitten er ook essentiële aminozuren in de Mass Perfection die nodig zijn bij het aanmaken van spiermassa!

» Lees hier meer dan 269 ervaringen van andere Mass Perfection gebruikers!

» Op zoek naar een proteïne shake recept om aan te komen?

Leave a comment