gewichten, appel, banaan en meetlint - de combinatie voor een proteïne shake die helpt bij het afvallen

Proteïne shake afvallen

Een proteïne shake en afvallen, gaat dat eigenlijk samen? Op deze pagina lees je waarom je zonder schuldgevoel een eiwitshake kunt nemen als je gewicht probeert te verliezen!

Sterker nog, als je op de lijn let is het bijna noodzakelijk om een proteïne shake te nemen. Hieronder hebben wij uitgebreid voor je uitgelegd waarom!

Wel of niet overwegen om een proteiïne shake tijdens het afvallen te nemen?

Nederlanders worden steeds meer bewust van hun levensstijl. Gezonde voeding hoort daarbij! Je hebt de stap genomen om te gaan afvallen en op de lijn te gaan letten, maar je vraagt je af of je ook een proteïne shake tijdens het afvallen kunt drinken?

In de sportschool zie je namelijk altijd grote en gespierde bodybuilders eiwitshakes drinken, én die zijn absoluut niet bezig met hetzelfde dieet als jij!

Maar, wat is hier waarheid van? Én wat zijn dan wel eiwitshakes die bijdragen aan het afslanken?

Helpt een proteïne shake bij het afvallen?

Ja! Een proteïne shake helpt bij het afvallen!

Nee! Een proteïne shake maakt je niet dik!

Een proteïne shake zal er daarentegen niet voor zorgen dat je op magische wijze gewicht zult gaan verliezen! Je zult niet zomaar je dieet kunnen opgeven en alleen maar proteïne shakes vanaf nu kunnen gaan drinken! ?

Weegschaal met meetlint

Waarom een proteïne shake bij het afvallen?

Waarom een proteïne shake bij het afvallen?

Een proteïne shake zit boordevol eiwitten. Eiwitten onderdrukken het hongergevoel, sterker dan dat koolhydraten en vetten dat doen.

Een proteïne shake voorkomt dus de drang naar iets ongezonds. Eiwitten geven namelijk een voldaan en verzadigd gevoel. 

Iedereen op dieet herkent zich wel in de drang naar iets ongezonds. In plaats van hieraan toe te geven, kun je er ook voor kiezen om een proteïne shake te nemen.

Zo verlies je geen progressie tijdens het dieet en voorkom je dat het dieet mislukt. Dit wil je voorkomen, toch? ?

Ook zorgt een hoge eiwitinname voor een hogere verbranding. Dit komt, omdat eiwitten het metabolisme stimuleren. Door het metabolisme te versnellen verlies je meer calorieën, omdat het lichaam aan het werkt blijft.

Meisje kijkt naar haar buikspieren

Afvallen met een proteïne shake

Het is belangrijk om een calorietekort te hanteren als je probeert te vermageren! Hierbij krijgt het lichaam dagelijks minder calorieën binnen, dan dat het verbruikt.

Als reactie hierop verbrandt het lichaam vet. Het is dus belangrijk om te kiezen voor een eiwitshake laag in calorieën!

De proteïne shakes hieronder, zijn allemaal laag in calorieën! Met keuze uit diverse soorten smaken als chocolade, vanille, aardbei en andere soorten zit er altijd wel een smaak tussen die bij jou past!

Top 3 proteïne shakes die helpen bij het afvallen!

» 1. Low Calorie Meal
» 2. Smart Protein
» 3. Isolaat Perfection

Deze top 3 is samengesteld aan de hand op basis van het aantal calorieën op het voedingsetiket, de werking van de proteïne poeders, eigen ervaring en de beoordelingen van andere klanten.

Low Calorie Meal

De Low Calorie Meal van Body & Fit is een perfecte maaltijdvervanger. De Low Calorie Meal kan dus niet alleen gebruikt worden als een proteïne shake, maar ook als je geen tijd hebt om een maaltijd klaar te maken.

Deze proteïne shake is daarom ideaal als je probeert af te vallen. De consumentenbond heeft dit product niet voor niets verkozen in 2016 tot de ‘Nummer 1 maaltijdvervanger’.

Iedere proteïne shake heeft 0 gram toegevoegde suikers en slechts 218 calorieën. Met 22,9 gram eiwitten en 7 gram vezels geeft de Low Calorie Meal een hoop energie en een verzadigd gevoel.

✓ Alleen voor lezers van deze blog!

Kortingspagina Low Calorie Meal bij Body & Fit

Pot van Body & Fit met Low Calorie Meal - als bijvoorbeeld proteïne shake bij het afvallen
Voedingswaarde tabel Low Calorie Meal Body & Fit

Heb je last van regelmatige eetbuien en vind je het moeilijk om van snacks af te blijven? De Low Calorie Meal is niet alleen een gezond alternatief, maar ook nog eens verkrijgbaar in 6 heerlijke smaken!

Liefhebbers van onder andere chocolade, vanille of aardbei hoeven niet meer te grijpen naar iets ongezonds. Zo heb je nog steeds dat lekkere tussendoortje, maar dan op een gezonde en verantwoorde wijze!

Lees hier 1682 ervaringen van andere Low Calorie Meal gebruikers!

Smart Protein

De Smart Protein van Body & Fit is dé absolute nummer 1 in ieder koolhydraatarm- en eiwitdieet! De Smart Protein bevat 44% minder koolhydraten dan welke proteïne shake dan ook!

Een proteïne shake bevat slechts 90 calorieën en geeft je er 18 gram eiwit voor terug! Op deze manier wordt het metabolisme voldoende gestimuleerd om op gang te blijven, terwijl de calorie-inname laag blijft.

Speciale kortingscode automatische toegepast!

Kortingspagina Smart Protein bij Body & Fit

Pot met Smart Protein eiwitpoeder van Body & Fit, dit is een proteïne shake die helpt bij het afvallen
Voedingswaarde tabel van Smart Protein van Body & Fit

De Smart Protein kun je als proteïne shake op ieder moment van de dag drinken. Ontbijt met een proteïne shake, of voorkom de drang naar iets ongezonds in de avond en kies voor een gezonde avondsnack!

Ben je bezig met een dieet of probeer je gewicht te verliezen? En ben je op zoek naar een proteïne shake? Dan adviseren wij jou om te kiezen voor de Smart Protein!

Lees hier 2212 ervaringen van andere Low Calorie Meal gebruikers!

Isolaat Perfection

De Whey Isolaat Perfection van Body & Fit bestaat voor 100% uit zuivere en natuurlijke eiwitten. Ben je op zoek naar een proteïne shake zonder toegevoegde suikers? Kies dan voor de Isolaat Perfection!

Iedere eiwitshake bevat slechts 99 calorieën per servering! Per eiwitshake bevat de Whey Isolaat Perfection 24 gram natuurlijke eiwitten, slechts 0,7 gram koolhydraten én 0 gram vetten.

Hiermee is de Isolaat Perfection niet alleen koolhydraatarm, maar ook nog eens vetvrij!

Bonus! Een cadeautje omdat je deze blog leest!

Kortingspagina Isolaat Perfection bij Body & Fit

Pot met Isolate Isolaat Perfection van Body & Fit, deze eiwitshake helpt bij het afvallen
Voedingswaarde tabel van Isolaat Perfection van Body & Fit

De Isolaat Perfection is verkrijgbaar in 4 handige verpakking. Zo ben je er zeker van dat je nooit té veel of té weinig eiwitpoeder in huis haalt! Deze proteïne shake ondersteunt je zeker tijdens het afvallen!

Lees hier 577 ervaringen van andere Isolaat Perfection gebruikers

Voordelen eiwitshake tijdens het afvallen

✓ 1. Een eiwitshake maak je klaar in een handomdraai!
✓ 2. Een proteïne shake zit boordevol eiwitten!
✓ 3. Een hoge eiwitname stimuleert een hoge vetverbranding!
✓ 4. Een eiwitshake haalt de drang naar iets lekkers weg!
✓ 5. Eiwitten geven het lichaam veel kracht en energie!

2 Replies to “Proteïne shake afvallen”

Hallo…Ik ben momenteel met “extreem” intermitting fasting (om heel snel af te vallen) bezig (dag 87 vandaag) en met “extreem bedoel Ik: 16u-20u…maar Ik twijfel dus nog steeds welke voor Mij de beste/ideale Proteine-shake is? De…Smarth Proteine? of…Isolate Perfection? Of…GOLD STANDARD 100% WHEY PROTEIN??? Alvast van Harte Dank voor uw antwoord Groeten Rudy

Leave a comment