Proteïn chips

Chips- en sportliefhebbers opgelet! Ooit wel eens gehoord van protein chips? Een eiwitrijk tussendoortje voor ieder moment van de dag!

Iedereen is gek op chips, toch? Toch is een zakje chips als tussendoortje niet altijd even gezond. Dat betekent daarentegen niet dat je het helemaal niet meer mag of kan eten. Zeker niet met proteïne chips! Om het je gemakkelijk te maken hebben we er drie op een rijtje voor je gezet!

Disclaimer: Dit artikel bevat affiliate links. Dit zijn doorverwijzingen naar producten en/of pagina’s van geselecteerde partners. Als je via één van de links uit dit artikel een aankoop doet op de website van de doorverwezen partner, betaal je niet meer of niets extra’s. Wij ontvangen een kleine procentuele commissie van de partner hiervoor.

Wat is protein chips?

Iedereen die gewicht probeert te verliezen of fit probeert te worden, krijgt er wel eens mee te maken. Die verschrikkelijke eetbuien die zomaar uit het niets komen.

Het liefst trek je een zak met chips open, maar je weet dat dit niet in je dieet past. Het schuldgevoel wat je erna ervaart al helemaal, dat is het gewoon niet waard!

Maar, dat betekent natuurlijk niet dat je helemaal niets meer mag snacken! Om op dit soort momenten de honger te kunnen stillen, kun je beter grijpen naar protein chips. Vaak laag in calorieën en hoog in eiwitten.

De beste protein chips snacks

Wat je sportdoel ook is, je probeert altijd op je calorieën te letten. Of je nou probeert af te vallen of probeert aan te komen, een gezonde calorie inname per dag is belangrijk. 

Daarom heeft Body & Fit onderstaande, eiwitrijke chips in zakjes van 23 gram verpakt, elk goed voor maar 95 kcal!

Je kunt de zakjes los kopen óf per grootverpakking. Ideaal dus als je de verleiding niet kunt weerstaand. Een tweede, derde, vierde of vijfde zakje is namelijk zo geopend ?

Smart Chips

Fan van een zak chips? Dan is dit dé ideale dieet snack voor jou. De Smart Chips is namelijk niet zomaar een tussendoortje. Lager in calorieën en lager in vet in vergelijking met standaard chips!

✅ Slechts 92 – 96 calorieën per zakje!
✅ Bijna 50%-70% minder vet vergeleken met standaard chips!
✅ Vezel- en eiwitrijke protein chips!

Smart Chips bevat minder calorieën, veel minder vet, hoogwaardig eiwit en vezels. Daarmee is het jouw favoriete snack, perfect passend bij een bewuste levensstijl, voor iedereen die op zoek is naar dieet snacks.

✔️ Bekijk de Protein Chips bij Body & Fit!

Chips (High Protein & Reduced Energy)

High Protein Chips van Easis bevat 60% minder vet dan vergelijkbare soorten chips! Een overheerlijke eiwitrijke snack voor ieder moment van de dag!

✅ Ideaal als hartig eiwitrijk tussendoortje!
✅ Lekker los of met je favoriete gezonde dip!
✅ Bron van vezels en hoog in eiwitten!

Deze protein chips is geschikt voor mensen die een high protein of low sugar dieet volgen. Ook nog eens verkrijgbaar in twee overheerlijke smaken. Kortom, een absolute favoriet onder chips liefhebbers die op zoek zijn naar een gezond tussendoortje.

✔️ Bekijk de Chips (High Protein & Reduced Energy) bij Body & Fit!

Pop Protein Crisps

Snacks, plantaardige- en proteïne chips met een doel. De ideale snack voor degene die graag ’s snacken, maar altijd met een schuldgevoel zitten na het nuttigen van een zakje chips.

✅ Glutenvrij!
✅ Laag in vet en calorieën!
✅ Bijna 7 gram eiwitten per zakje protein chips!

Deze eiwit chips wordt gepoft in plaats van gefrituurd. Hierdoor is deze eiwitchips lager in calorieën en vet dan de verschillende andere populaire merken.

✔️ Bekijk de Pop Protein Crisps bij Body & Fit!

Eiwitrijke chips in je dieet

Of je nou gewicht probeert te verliezen, probeert aan te komen of gewoon fit probeert te worden, eiwitrijke chips past in ieder dieet. Het is laag in calorieën, hoog in eiwitten en vaak ook nog boordevol vezels. Het past bij ieder sportdoel!

Gezond en bewust met proteïne chips

Een ding is zeker, als je ervoor kiest om een zakje chips te kunnen nemen is het een gezondere en bewustere keuze om te kiezen voor proteïne chips. Het vaak stukken lager in vetten en koolhydraten. Het is niet gek, dat veel sporters en afvallers vaak voor gezond en bewust kiezen met proteïne chips.

Chips vol met protein

Chips, daar is toch iedereen gek op? Maar dan ook nog eens chips boordevol eiwitten (proteïne)! We hebben het natuurlijk over protein chips. Dit tussendoortje is dé favoriet van iedere sportliefhebber!

Protein chips kopen

Protein chips kopen? Dat doe je natuurlijk online. Bestel eenvoudig en krijg je overheerlijke eiwitrijke chips snel thuisbezorgd!

✔️ Bekijk hier alle soorten eiwitrijke chips online bij Body & Fit!

2 Replies to “Proteïn chips”

[…] Als je het ons vraagt een ultieme en eiwitrijke lekkernij voor tussendoor. We hebben het natuurlijk over smaakvolle eiwit koekjes. Handig om mee te nemen voor bijvoorbeeld onderweg, op je bureau te leggen op kantoor als tussendoortje of mee te nemen in je sporttas om meteen te eten na het trainen. Waarvoor je ook kiest voor proteïne koekjes, je bent zeker van een heerlijke eiwitrijke snack! […]

Leave a comment