koolhydraatarm recept met spruitjes

Koolhydraatarm recept met spruitjes

Op zoek naar een koolhydraatarm recept met spruitjes? Op deze pagina lees je een smakelijk en gezond recept dat binnen ieder koolhydraatarm dieet past! Dit recept is ook nog eens glutenvrij en suikervrij. Een aanrader voor de wintermaanden dus!


De een haat ze, de ander is er dol op. We hebben het hier natuurlijk over spruitjes! Hoe je het ook wendt of keert, spruiten zijn super gezond!

Handig! Zelfs mensen die niet van spruiten houden zullen dit recept lekker vinden. Bij dit recept kook je de spruiten niet, maar wok je ze! Smaakvoller!

Bijna alle recepten met spruiten die je online vindt zitten vol met onnodige koolhydraten. Maar, wat is dan een gezond en voedzaam koolhydraatarm recept met spruitjes?

Koolhydraatarm recept met spruitjes? Kies voor heerlijke spruitjes uit de wok! Past in ieder koolhydraatarm dieet!

Waarom moét je spruiten eten?

Wist je dat spruiten meer vitamine C bevat dan bijvoorbeeld een sinaasappel? Spruiten zijn misschien minder lekker, maar minstens net zo gezond als veel soorten fruit!

Naast vitamine C zitten spruiten ook vol met vezels, magnesium en kalium! Spruitjes zitten vol met gezondheidsvoordelen.

✓ Leuk feitje! 400 Gram spruiten bevat minder koolhydraten dan 2 boterhammen! Spruitjes zijn daarmee een perfecte toevoeging aan ieder koolhydraatarm dieet!

spruitjes

Spruiten in een koolhydraatarm dieet!

Naast de gezondheidsvoordelen zijn spruiten dus koolhydraatarm. Wist je dat 100 gram spruiten slechts 3,3 gram koolhydraten bevat? Spruiten zijn hiermee koolhydraatarm en passen dus perfect in een koolhydraatarm dieet?

✓ Gezond! Dit recept is glutenvrij, koolhydraatarm en suikervrij!

Koolhydraatarm recept met spruitjes

✓ Makkelijk! Hieronder een overzicht met alle ingrediënten en bereidingswijze! Leuk om dit koolhydraatarm recept bijvoorbeeld te delen.

Recept koolhydraatarm recept met spruitjes in een handig overzicht

Leave a comment