Fitness set voor thuis

Op zoek naar een fitness set voor thuis? Hieronder vind soorten items die jouw fitness set voor thuissport helemaal compleet maken!

Thuissporten heeft de afgelopen jaren enorme populariteit gewonnen. Het kon natuurlijk helaas ook niet anders, nadat alle sportscholen een tijd zijn gesloten.

Toch is én blijft zo’n training thuis altijd anders dan in de sportschool. Een van de dingen waar je al snel tegenaan zult lopen, is dat je niet alle materialen tot je beschikking hebt welke normaal wel in de sportschool aanwezig zijn.

Veel mensen gaan daarom online op zoek naar een fitness set voor thuis. Wij helpen je hier graag bij. Daarom hebben we een overzicht samengesteld voor dé thuissporter. Als je al deze items aanschaft, koopt of besteld heb je hét ideale fitness set voor thuis.

Disclaimer: Dit artikel bevat affiliate links. Dit zijn doorverwijzingen naar producten en/of pagina’s van geselecteerde partners. Als je via één van de links uit dit artikel een aankoop doet op de website van de doorverwezen partner, betaal je niet meer of niets extra’s. Wij ontvangen een kleine procentuele commissie van de partner hiervoor.

Thuis fitnessen met sportspullen

In principe heb je geen fitness spullen nodig voor een goede thuistraining. Een gezonde dosis motivatie is natuurlijk al voldoende. Zo kun je zonder apparaten of spullen prima oefeningen met lichaamsgewicht doen.

Toch kunnen fitness spullen voor thuis een training binnenshuis een stuk aangenamer en uitgebreider maken.

Kies je er toch voor om je training thuis wat uitgebreider te maken? Dan zijn onderstaande items een must om je fitness set voor thuis compleet te maken!

Fitness set voor thuis

Om gezond en fit te worden of te blijven, hoef je niet per se naar de sportschool te gaan. Met deze sportspullen voor thuis heb jij altijd jouw sportschool binnen handbereik.

Al eerder schreven we over fitness spullen voor thuis. Voeg daar wat van deze artikelen aan toe en voor je het weet heb je jouw ideale sportset voor thuis!

Gymbar Iron

Verander je deurframe in een geweldig sportapparaat met deze Pull Up Gym Bar. Plaats de bar tussen het deurframe en je kunt direct beginnen met je chin-ups en pull-ups voor de ultieme work out voor het bovenlichaam!

✅ Eenvoudig bevestigen zonder boren
✅ Ideaal voor thuis work outs
✅ Voor bovenlichaam en buikspieren

Verander de deurpost binnen no-time in een krachtstation met deze Gymbar Iron optrek stang. Bevestig eenvoudig zonder te boren door het frame te laten rusten op de deurpost of frame van de deur.

✔️ Bekijk de Gymbar Iron online op de website van Body & Fit

Exercise Pull Set

Bouw kracht en flexibiliteit op, ongeacht je fitnessniveau, met behulp van dit multifunctionele fitness set voor thuis. Deze weerstandsbanden brengen de sportschool naar jou thuis!

✅ Veelzijdige banden voor zowel stretchen als liften thuis
✅ Drie banden, met ieder een ander weerstandsniveau
✅ Compact en eenvoudig mee te nemen

Op zoek naar een fitness set voor thuis? Dit sportset moét op je lijstje staan. Je kunt bijna iedere spiergroep trainen met deze multifunctionele fitness banden, ideaal!

✔️ Bekijk de Exercise Pull Set online op de website van Body & Fit!

Push Up Bar

De perfecte push-up is een geweldige work-out voor je armen, borst en schouders. Met deze opdruksteunen kun je op elk moment van de dag thuis push-ups doen!

✅ Ideaal voor thuisgebruik
✅ Stevig en stabiel
✅ Werk aan je armen, borst en schouders

Maak je fitness set voor thuis compleet met deze opdruksteunen. Zet ze overal neer in huis en begin direct met je thuistraining. Een sportset voor een goede thuistraining is niet compleet zonder deze toevoeging!

✔️ Bekijk de Push Up opdruksteunen online op de website van Body & Fit

Gymball

Veel mensen denken dat deze bal alleen geschikt is voor yoga, rekken en strekken. Niets is minder waar! Heb je er bijvoorbeeld al wel eens aan gedacht om deze balansbal in te zetten als bankje voor bijvoorbeeld oefeningen voor de borst?

✅ Gemaakt van stijlvast materiaal
✅ Zowel voor kracht als stabiliteit
✅ Maakt je fitness set voor thuis compleet

Te gebruiken voor crunches, elevated push-ups, limb- en trunk extensions en een hele reeks andere oefeningen die gericht zijn op de belangrijkste spiergroepen. Zo weet je zeker dat je thuistraining een echte uitdaging wordt!

✔️ Bekijk de Gymball online op de website van Body & Fit

Ab Wheel

Het Body & Fit Training Wheel is eenvoudig en effectief en ideaal voor work-outs voor de buikspieren, schouders en rug. Sla twee vliegen in één klap met dit Ab Wheel. Je traint namelijk voor ijzersterke buikspieren én je maakt je trainingsset met fitness spullen voor thuis ook nog eens compleet!

✅ Gemaakt van stijlvast materiaal
✅ Zowel voor kracht als stabiliteit
✅ Maakt je fitness set voor thuis compleet

Met de Ab Wheel is het mogelijk om in korte sessies, vanuit huis, veel progressie te boeken. Door het compacte ontwerp van het apparaat kun je de Ab Wheel makkelijk opbergen.

✔️ Bekijk de Ab Wheel online op de website van Body & Fit

Fitness materialen voor thuis

De één kiest er bewust voor, de ander moet er niet aan denken. We hebben het natuurlijk over thuissporten. In sommige gevallen kan het niet anders, bijvoorbeeld als de sportscholen gesloten zijn.

Omdat je thuis vaak niet de beschikking hebt over dezelfde materialen als in de sportschool gaan veel mensen opzoek naar fitness materialen voor thuis om hun fitness set voor thuis compleet te maken. Én dat is zo gek nog niet.

Fitness set voor thuis kopen?

Fitness set voor thuis kopen, bestellen of aanschaffen? Dat doe je natuurlijk online! Zo kun je goed vergelijken en weet je zeker dat je de juiste spullen snel, gemakkelijk en eenvoudig vindt om jouw fitness set voor thuis compleet te maken.

✔️ Bekijk online fitness spullen voor thuis op de website van Body & Fit

Thuisfitness spullen

Op zoek naar een fitness set voor thuis? In deze blog vind je diverse items die jouw fitness set voor thuissport helemaal compleet kunnen maken!

Wat gaat het worden? Een optrekstang, opdruksteunen, een yogabal, een buikspierwiel of toch weerstandsbanden? Waar je ook voor kiest, met deze thuisfitness spullen maak je jouw sportset voor een goede thuistraining vast compleet!

Leave a comment