Eiwitshake zonder suiker

Ben je op zoek naar een eiwitshake zonder suiker? Dit is dé top 3 suikervrije proteïne poeder voor jouw eiwitshake! Helaas zijn er een heel hoop soorten proteïne te koop die beweren suikervrij te zijn, maar uiteindelijk alsnog toegevoegde suikers bevatten. Om er zeker van te zijn dat je écht suikervrije proteïne koopt, bevat onderstaande top 3 ook het voedingsetiket/label! Zó vind jij de het beste proteine poeder zonder suiker wat bij jou past!

Waarom een eiwitshake zonder suiker?

Het maakt niet uit of je vet probeert te verliezen of in spiermassa probeert aan te komen, suikerarme producten zijn altijd een goede idee! Vooral suikerarme proteïne poeder is een verstandige keuze. Eiwitpoeder met toegevoegde suikers is namelijk hoog in calorieën en koolhydraten.

Dé top 3 eiwitshakes zonder suiker!

» 1. Whey Pure
» 2. Whey Perfection
» 3. Whey Isolaat XP

Deze top 3 is samengesteld aan de hand op basis van het suikergehalte op het voedingsetiket, de werking van de proteïne poeders, eigen ervaring en de beoordelingen van andere klanten.

Whey Pure

De Whey Pure van Body & Fit bevat van nature 82% eiwit. Dit eiwitpoeder is volledig vrij van toevoegingen en bestaat enkel uit pure eiwitten. Dit eiwitpoeder is geschikt voor mensen, die kiezen voor de hoogste kwaliteit en meest zuivere eiwitten.

Iedere eiwitshake bevat maar liefst 23 gram hoogwaardige eiwitten en slechts 1,1 gram natuurlijke suikers. De Whey Pure is het absolute minimum aan vet en koolhydraten. Deze suikervrije eiwitshake past in ieder dieet!

» Kortingspagina Whey Pure Body & Fit

Pot met Whey Pure van Body & Fit
Voedingswaarde tabel Whey Pure Body & Fit

De Whey Pure van Body & Fit klontert niet en lost goed op in water of melk. Het is lastig om eiwitten alleen uit voeding te halen. Je doet er daarom dus goed aan om eiwitten te halen uit een vorm van een natuurlijk eiwitpoeder, bijvoorbeeld de suikerarme Whey Pure.

De Whey Pure van Body & Fit klontert niet en lost goed op in water of melk. Het is lastig om eiwitten alleen uit voeding te halen. Je doet er daarom dus goed aan om eiwitten te halen uit een vorm van een natuurlijk eiwitpoeder, bijvoorbeeld de suikerarme Whey Pure.

» Lees hier 127 ervaringen van andere Whey Pure gebruikers!

Whey Perfection

De Whey Perfection van Body & Fit is dé meest verkochte eiwitshake van Europa! Met bijna 13.000 ervaringen van klanten, is dit eiwitpoeder geliefd bij iedereen. Én dat is niet zonder een belangrijke reden. Dit eiwitpoeder is namelijk vrij van toegevoegde suikers.

Iedere eiwitshake bevat maar liefst 22 gram hoogwaardige eiwitten en slechts 1,4 gram suikers. De Whey Perfection is ook nog eens verkrijgbaar in 36 overheerlijke smaken.

» Kortingspagina Whey Perfection

Pot met Whey Perfection van Body & Fit
Voedingswaarde tabel Whey Perfection Body & Fit

De Whey Perfection van Body & Fit heeft van zichzelf een volle en romige smaak! Het is daarom niet noodzakelijk om melk toe te voegen aan dit eiwitpoeder. Je kunt deze proteïne shake maken op basis van water en het eiwitpoeder – dit kan uiteraard wel! Dit scheelt enorm in koolhydraten en suikers.

» Lees hier 12.946 ervaringen van andere Whey Perfection gebruikers!

Whey Isolaat XP

In de Benelux is Whey Isolaat XP exclusief verkrijgbaar bij Body & Fit. Én dit is bewust met een reden gekozen. Dit eiwitpoeder is namelijk het zuiverste eiwit wereldwijd. Dit eiwit wordt op natuurlijke wijze gefilterd door Europa’s grootste zuivelproducent. Dit resulteert in een 94% puur eiwit.

Deze eiwitshake is niet alleen suikervrij, maar ook nog eens vetvrij! Dit maakt de Whey Isolaat XP uitermate geschikt voor een eiwitdieet of een koolhydraatarm dieet.

Iedere eiwitshake bevat maar liefst 25,1 gram hoogwaardige eiwitten en slechts 0,4 gram natuurlijke suikers. Whey Isolaat XP is dé eiwitshake zonder suiker.

» Kortingspagina Whey Isolaat XP

Pot met Whey Isolate XP Body & FIt
Voedingswaardetabel Whey Isolate XP

Whey Isolaat XP van Body & Fit is verkrijgbaar in 5 unieke smaken en 3 handige verpakkingen. Zo weet je zeker, dat je nooit té veel of té weinig eiwitten in huis hebt. Dit is dé eiwitshake zonder suiker, laag in vetten en hoog in eiwitten! Dit suikervrije eiwitpoeder is een bewuste keuze.

» Lees hier 423 ervaringen van andere Whey Isolaat XP gebruikers!

6 Replies to “Eiwitshake zonder suiker”

eiwitshake laag in suiker of zonder suiker is zwz een goed idee, al die suikermeuk tegenwoordig. thx voor de suikervrije eiwitshakes aanbevelingen

Whey Pure ook! Heb ik toevallig vorige week besteld en grappig dat ik hem nu hier weer zie. Had toen niet echt naar voedingsetiket gekeken maar zit bijna geen suiker in echt top voor m’n dieet! Neem jij ook eiwitrepen Romy?

Leave a comment