eiwitshake zonder koolhydraten

Eiwitshake zonder koolhydraten

Ben je op zoek naar een eiwitshake zonder koolhydraten? Steeds meer eiwitshakes zitten tegenwoordig vol met suiker en koolhydraten! Als je een koolhydraatarm dieet volgt of simpelweg minder koolhydraten wilt eten, dan past een zuiver eiwitpoeder – laag in calorieën en suikers – goed in het voedingsschema! Maar, welk eiwitpoeder past bij jou?

Waarom een eiwitshake zonder koolhydraten?

Eiwitpoeder hoort laag te zijn in calorieën, suikers en koolhydraten en hoog in eiwitten. Toch zitten er tegenwoordig steeds meer koolhydraten in eiwitshakes. Koolhydraten voegen daarentegen enkel onnodige calorieën toe en brengen vaak ook nog suikers met zich mee!

Een eiwitshake zonder koolhydraten is daarom een verstandige keuze in een koolhydraatarm dieet.

Dit is dé top 3 eiwitshakes zonder koolhydraten!

» 1. Isolaat Perfection
» 2. Gold Standard 100% Whey Protein
» 3. Whey Isolaat XP

Deze top 3 is samengesteld op basis van het koolhydraatgehalte op het voedingsetiket, de werking van de eiwitpoeders, eigen ervaring en de beoordeling van andere klanten!

Isolaat Perfection

De Whey Isolaat Perfection van Body & Fit bestaat voor 100% uit zuivere en natuurlijke eiwitten. Dit eiwitpoeder bevat geen toegevoegde suikers. Ben je op zoek naar een eiwitshake met een laag gehalte vetten of koolhydraten? Kies dan voor de Isolaat Perfection eiwitshake.

Iedere eiwitshake bevat slechts 99 calorieën per servering! Laag in calorieën, maar hoog in eiwitten. Per eiwitshake bevat de Whey Isolaat Perfection namelijk 24 gram natuurlijke eiwitten en slechts 0,7 gram koolhydraten.

» Kortingspagina Isolaat Perfection

Pot met Isolaat Perfection van Body & Fit
Voedingswaarde tabel Isolaat Perfection Body & Fit

Natuurlijke eiwitten worden sneller opgenomen door het lichaam en zijn bovendien licht verteerbaar. De Isolaat Perfection klontert niet en lost goed op in water. Je kunt uiteraard ook melk gebruiken, maar melk bevat koolhydraten. Een koolhydraatarme eiwitshake kan dus het beste worden gemaakt door het mengen van een eiwitpoeder met water!

» Lees hier 577 ervaringen van andere Isolaat Perfection gebruikers

Gold Standard 100% Whey Protein

In Amerika is dit eiwitpoeder hét meest verkochte eiwitpoeder. De Gold Standard 100% Whey Protein is het nummer 1 eiwit wereldwijd! Naast eiwitten levert dit eiwit ook bouwstoffen, vitamines en mineralen. Dit eiwitpoeder ondersteunt zowel spieropbouw als vetverlies. Dit heeft te maken met de hoge concentratie eiwitten en lage hoeveelheid calorieën.

De Gold Standard 100% Whey Protein eiwitshake bestaat uit 24,2 gram eiwitten per servering! Met slechts 110 calorieën en 1,3 gram koolhydraten past deze eiwitshake goed in een koolhydraatarm dieet.

» Kortingspagina Gold Standard 100% Whey Protein

Pot met Gold Standard 100% Whey Protein Body & Fit
Voedingswaarde tabel Gold Standard 100% Whey Protein

Naast het hoge eiwitgehalte bevat de Gold Standard 100% Whey Protein ook natuurlijke BCAA’s en glutamine. Dit zijn belangrijke bouwstoffen voor het lichaam. Een combinatie van deze bouwstoffen levert energie. Én dat komt goed van pas! Een koolhydraatarm dieet gaat namelijk vaak gepaard met een lager energieniveau. De natuurlijke voedingsstoffen in deze eiwitshake houden het energieniveau in balans!

» Lees hier 624 ervaringen van andere Isolaat Perfection gebruikers

Whey Isolaat XP

Whey Isolaat XP is voor zowel sporters als voor mensen die een specifiek dieet volgen. Voor mensen die een koolhydraatarm dieet volgen, is de Whey Isolaat XP dé meest zuivere eiwitbron beschikbaar. Whey Isolaat XP wordt geproduceerd door Europa’s grootste zuivelproducent en garandeert daarmee een hoge kwaliteitsstandaard. Dit resulteert in een 94% puur eiwit.

De Whey Isolaat XP is niet alleen suikervrij, maar ook nog eens vetvrij! Dit maakt de Whey Isolaat XP uitermate geschikt voor een eiwitdieet of een koolhydraatarm dieet.

Iedere eiwitshake bevat maar liefst 25,1 gram hoogwaardige eiwitten en slechts 0,4 gram natuurlijke suikers. Whey Isolaat XP is dé eiwitshake voor een koolhydraatarm dieet.

» Kortingspagina Whey Isolaat XP

Pot met Whey Isolaat XP van Body & Fit
Voedingswaarde tabel Whey Isolate XP

Whey Isolaat XP lost geweldig op en klontert niet. Dit komt door de zuivere eiwitten. Per maatschep eiwitpoeder heb je slechts 250 milliliter water of melk nodig. Dit is dé meest verkochte koolhydraatarme eiwitshake in Nederland!

» Lees hier 423 ervaringen van andere Whey Isolaat XP gebruikers!

3 Replies to “Eiwitshake zonder koolhydraten”

Ik heb de isolate protein week geleden gekocht adhv deze blog – echt een aanrader allemaal!! laag in koolhydraten, hoog in eiwtten. Thanks @uploader.

[…] Een rijstwafel is caloriearm. Dit betekent dat deze snack weinig calorieën bevat. Een rijstwafel bevat zelfs zo weinig calorieën dat je er 4 van moet eten om net zoveel calorieën binnen te krijgen als 1 boterham!Je neemt deze snack overal mee naartoe. Dit luchtige tussendoortje weegt namelijk niks. Bovendien is het fantastisch te combineren met vrijwel alles. Bijvoorbeeld een koolhydraatarme rijstwafel met pindakaas. Ook broodbeleg als kaas of zalm gaan perfect samen met dit ideale tussendoortje!Ook om de dag te beginnen is dit een perfecte snack. Bijvoorbeeld een koolhydraatarm ontbijt rijstwafels met een gezonde notenpasta. Of combineer het met een eiwitshake zonder koolhydraten! […]

Leave a comment