eiwitshake vrouwen - blog cover

Beste eiwitshake vrouwen

Bijna iedere sporter neemt tegenwoordig een eiwitshake na het trainen. Iedereen weet dat sporters extra eiwitten nodig hebben voor spierherstel en spiergroei. Toch zie je bijna alleen maar bodybuilders of krachtpatsers eiwitshakes drinken. Maar, zijn eiwitshakes voor vrouwen dan ook nuttig?

eiwitshake vrouwen - de 5 beste proteine shakes voor vrouwen

Of je nou bezig bent met afvallen, aankomen of gezonder worden – iedereen die extra beweegt moet voldoende eiwitten krijgen.

Fitness supplementen zijn hier een geweldige manier voor! Eiwitshakes zijn een snelle, betrouwbare en geweldige manier om dagelijks voldoende eiwitten binnen te krijgen.

Toch kan het lastig zijn om de beste eiwitshake te vinden die bij jou past! Zeker als je gewicht probeert te verliezen. Je kunt dan het beste kiezen voor een eiwitshake laag in calorieën met weinig suiker, vetten en koolhydraten!

Wij krijgen dagelijks veel vragen over de beste eiwitshakes voor vrouwen. De vragen verschillen van de beste eiwitshake voor vrouwen bij afvallen tot aan een koolhydraatarme eiwitshake voor vrouwen. 

Om deze reden hebben van een aantal verschillende merken proteine shakes voor vrouwen gekocht en getest. Hieruit hebben wij een top 5 lijst gemaakt van de beste eiwitshake vrouwen van 2020!

Laten we eens een kijkje nemen naar het meest-gebruikte en bewezen fitness supplement dat iedere vrouwelijke sporter bovenaan haar lijstje moet hebben staan!

aardbei eiwitshake voor vrouwen

Top 5 beste eiwitshake vrouwen 2020

Hieronder vind je de 5 beste proteine shake vrouwen van 2020! Ons team heeft alle eiwitshakes zelf getest en beoordeeld op alles wat er maar te bedenken is. Onderstaande shakes zijn de beste eiwitshakes voor vrouwen die je maar kunt krijgen op dit moment!


#1. Low Calorie Meal

Dit is de beste maaltijdvervangende shake die er al jaren te koop is. Deze maaltijdvervanger is in 2016 verkozen tot de beste maaltijdvervangende shake door de Consumentenbond! Met een prijs van slechts €0,87 per serving is dit ook nog eens de goedkoopste maaltijdvervangende shake van dit moment. Het is niet voor niets onze favoriet en we bestellen deze eiwitshake voor vrouwen wekelijks!

Low calorie meal van body & fit als beste eiwitshake vrouwen

Voedingswaarde per serving (58,1 gram)

✔️ Calorieën = 218 kcal
✔️ Eiwitten = 22,9 gram
✔️ Koolhydraten = 13,8 gram
✔️ Vetten = 6,4 gram
✔️ Suikers = 2,1 gram
✔️ Vezels = 7,0 gram

Uit onderzoek van de Consumentenbond waar maar liefst 31 verschillende maaltijdvervangers zijn getest, is de Low Calorie Meal van Body & Fit als de absolute nummer 1 maaltijdvervanger voor gewichtsverlies uit de test gekomen.

? Klik hier voor alle prijzen en aanbiedingen bij Body & Fit

Met de Low Calorie Meal kun je één of meerdere maaltijden per dag vervangen. Perfect als ontbijt, lunch, avondeten of wanneer je maar wilt. Ideaal in elk dieet en ook als je haast hebt en toch niets tekort te komen.

Deze shake bevat 0 gram toegevoegde suikers. Iedere serving bevat slechts 218 calorieën! Daarmee is deze proteïne shake vrouwen een suikervrij en caloriearm alternatief op iedere maaltijd.

Waarom de Low Calorie Meal kopen?

✅ Nr.1 maaltijdvervangende shake volgens de Consumentenbond
✅ Eiwitshake vrouwen ter vervanging van een maaltijd of tussendoor
✅ 0 gram suikers, 100% smaak
✅ Slechts 218 calorieën per serving
✅ Gebalanceerde combinatie in voedingswaarde
✅ Vol met vitamines en mineralen 

? Bekijk alle smaken en prijzen bij Body & Fit

De Low Calorie van Body & Fit staat niet voor niets zo hoog in de top 5 beste eiwitshakes voor vrouwen van 2020! Verkozen door de Consumentenbond als beste maaltijdvervanger, laag in calorieën en ook nog eens hoog in vezels en eiwitten. Deze combinatie haalt het hongergevoel weg en draagt bij aan gewichtsverlies!


#2. Smart Protein Shake

De meeste eiwitshakes bevatten al snel 3-5 gram koolhydraten per serving, de Smart Protein van Body & Fit bevat slechts 1 gram koolhydraten en nauwelijks vetten! Deze eiwitshake is dan ook de beste eiwitshake van 2020 voor afvallen!

smart protein body & fit proteine shake voor vrouwen

Voedingswaarde per maatschep (28,0 gram)

✔️Calorieën = 89 kcal
✔️ Eiwitten = 18,6 gram
✔️ Koolhydraten = 1,4 gram
✔️ Vetten = 0,3 gram
✔️ Suikers = 1,1 gram

Als je gewicht probeert te verliezen is het belangrijk om voldoende eiwitten te nemen. Ook moet je proberen de inname van koolhydraten en vetten te verminderen. Dit kan met de Smart Protein van Body & Fit! Dit proteïne poeder is geschikt voor ieder low-carb dieet, maar ook als proteïne shake om te vermageren.

? Klik hier voor alle prijzen en aanbiedingen bij Body & Fit

De Smart Protein bevat 44% minder koolhydraten dan vergelijkbare eiwitshakes, maar levert hiervoor niks in op de smaak! Sterker nog, wij vonden de smaak fantastisch lekker. Wij zijn niet de enige. Ruim 2600 klantrecensies schrijven over de geweldige smaak en de werking van dit product! Ben je op zoek naar een eiwitshake afvallen vrouwen? Dit is de beste keuze!

Tot slot bevat de Smart Protein van Body & Fit ook nog eens natuurlijke vitamines en mineralen. Een complete mix van vitamines en mineralen is onmisbaar in een bewust voedingspatroon en noodzakelijk als je bewuster en gezonder probeert te leven!

Waarom de Smart Protein kopen?

✅ Nr 1. Eiwitshake zonder suiker!
✅ Ruim 85% minder koolhydraten dan andere eiwitshakes
✅ De beste eiwitshake vrouwen van 2020 voor vetverlies
✅ Extreem laag in vetten en koolhydraten
✅ Geschikt in combinatie met ieder soort dieet
✅ Verkrijgbaar in overheerlijke smaken

? Bekijk alle smaken en prijzen bij Body & Fit

De Smart Protein bevat ruim 85% minder koolhydraten dan andere eiwitshakes. Ben je op zoek naar een proteïne shake afvallen voor vrouwen? Kies dan voor de Smart Protein van Body & Fit!


#3. Isolate Perfection

De meest eiwitshakes bevatten al snel 3-5 gram onnodige koolhydraten per serving. De Isolaat Perfection van Body & Fit bevat slechts 1 gram natuurlijke koolhydraten! Ideaal als je een eiwitshake zonder koolhydraten zoekt of droge spieren probeert te krijgen!

eiwitshake voor dames de isolate perfection van body & fit bij het afvallen

Voedingswaarde per maatschep (28,0 gram)

✔️ Calorieën = 99 kcal
✔️ Eiwitten = 24,0 gram
✔️ Koolhydraten = 0,7 gram
✔️ Vetten = 0,1 gram
✔️ Suikers = 0,7 gram

De Whey Isolaat Perfection van Body & Fit bestaat voor 100% uit zuivere en natuurlijke eiwitten. Doordat dit eiwitpoeder zo zuiver is, bevat het geen onnodige of onnatuurlijke toevoegingen van bijvoorbeeld suikers of koolhydraten. Iedere eiwitshake bevat daardoor slechts 99 calorieën per serving! 

? Klik hier voor alle prijzen en aanbiedingen bij Body & Fit

Heerlijk van smaak en voor een zeer scherpe prijs. Dat is waar Isolaat Perfection voor staat. Of het nu  voor je spieren is of voor een dieet, of het gaat om het hoogste eiwitgehalte, laagste vet- of koolhydraatgehalte, beste oplosbaarheid of de smaak. Isolaat Perfection wint altijd als eiwitshake voor vrouwen die proberen af te slanken!

Klanten zijn enthousiast als je hun ervaringen of recensies met de Isolaat Perfection leest op de website van Body & Fit. De meningen van dit product zijn vooral van mensen die een koolhydraatarm dieet volgen. Er wordt vooral geschreven over de natuurlijke smaak, geweldige voedingswaarde en laag caloriegehalte!

Waarom Whey Isolaat kopen?

✅ De beste eiwitshake van 2020 voor in een koolhydraatarm dieet
✅ Slechts 99 calorieën per serving
✅ Vrij van toevoegingen
✅ Extreem laag in koolhydraten en vetten
✅ Eiwit in de zuiverste vorm

? Bekijk alle smaken en prijzen bij Body & Fit

Eigenlijk spreek het voor zichzelf waarom de Isolaat Perfection in de top 10 beste eiwitshake van 2020 een plekje krijgt! Koolhydraatarm, laag in vetten en suikers. Ook nog eens vrij van toevoegingen en ontzettend caloriearm. Geschikt voor ieder dieet.


#4. Fit Whey Protein

De naam van het product zegt het eigenlijk al! De Fit Whey Protein van Women’s Best is een speciaal ontwikkelde eiwitshake voor dames! Waaraan merk je dit? Het lage gehalte suikers, koolhydraten en calorieën in combinatie met een heerlijke smaak! 

women's choice eiwitten voor dames

Voedingswaarde per maatschep (30,0 gram)

✔️ Calorieën = 112 kcal
✔️ Eiwitten = 24,0 gram
✔️ Koolhydraten = 1,4 gram
✔️ Vetten = 1,1 gram
✔️ Suikers = 0,8 gram

Ben jij opzoek naar een lekkere proteïne shake voor vrouwen met ook nog eens een goede voedingswaarde? Dan is de Fit Whey Protein van Women’s Best de beste keuze voor jou! Wist je bijvoorbeeld dat iedere eiwitshake slechts 112 calorieën per serving bevat? Extreem weinig dus! 

? Klik hier voor alle prijzen en aanbiedingen bij Body & Fit

De keuze is snel gemaakt! Het is niet altijd even makkelijk om als vrouw de juiste eiwitshake te vinden. Er zijn zoveel verschillende smaken. Wat is bijvoorbeeld de lekkerste eiwitshake voor vrouwen? Vaak zitten deze dan helaas weer vol met allerlei onnodige koolhydraten en andere dikmakers. De makers van Fit Whey Protein hebben hier verandering in gebracht!

Zij hebben er alles geprobeerd aan te doen om niet in te leveren op een heerlijke smaak als vanille, chocolade of karamel – en tegelijkertijd toch een goede voedingswaarde te behouden. Hieruit is de Fit Whey Protein van Women’s Best uit ontstaan. De lekkerste eiwitshake vrouwen met ook nog eens een fantastische voedingswaarde!

Waarom Fit Whey Protein kopen?

✅ De perfecte aanvulling en balans in ieder dieet
✅ Eiwitten ter ondersteuning van het sporten
✅ Laag in calorieën
✅ Weinig koolhydraten en vetten
✅ Speciaal ontwikkeld voor vrouwen

? Bekijk alle smaken en prijzen bij Body & Fit

Eigenlijk spreek het voor zichzelf waarom de Fit Whey Protein in de top 5 beste eiwitshakes voor vrouwen van 2020 een plekje krijgt! Koolhydraatarm, laag in vetten en suikers. Ideaal voor iedereen dieet! Deze eiwitshake is zo lekker, dat je deze eiwitshake niet lekkerder hoeft te maken. Fantastisch van smaak!


#5. Fit Green Protein

In het lijstje van de top 5 beste eiwitten voor vrouwen van 2020 mag een veganistische en vegetarische eiwitshake natuurlijk niet ontbreken! Ook als je geen vegetariër of veganist bent, is kiezen voor een plantaardige optie nooit een verkeerd idee!

vrouwen eiwitshake afvallen fit green protein orange fit

Voedingswaarde per maatschep (25 gram)

✔️Calorieën = 91 kcal
✔️Eiwitten = 20,3 gram
✔️Koolhydraten = 1,6 gram
✔️Vetten = 0,9 gram
✔️Suikers = 0,0 gram

Een absolute topper wat ons betreft; de Fit Green Protein van Orange Fit! De Fit Green Protein is koemelkvrij, lactosevrij en glutenvrij. Deze eiwitshake is daarom geschikt voor zowel vegetariërs als voor veganisten! Ben je een vrouw en volg je een dieet? Dan is dit de eiwitshake die je zoekt!

? Klik hier voor alle prijzen en aanbiedingen bij Orange Fit

Fit Green Protein is een 100% plantaardig eiwitpoeder. De plantaardige eiwitten zijn gemaakt van hoogwaardig erwten-eiwit en bevatten een compleet aminozuurprofiel. Fit Green Protein is de ideale keuze voor als je op een verantwoorde wijze wil bouwen aan een fit en gezond lichaam.

Je hebt maar één lichaam, en daar wil je goed voor zorgen! De Fit Green Protein is daarom gemaakt van puur en hoogwaardig erwten-eiwit. Erwten-proteïne is van nature suikervrij, vetarm en rijker aan aminozuren dan welk ander plantaardig eiwit ook. Deze eiwitshake bevatten geen kunstmatige zoetstoffen: ze hebben hun lekkere smaak te danken aan natuurlijke aroma’s en zoetstof afkomstig uit planten.

Waarom Orange Fit Protein kopen?

✅Geen lactose, pinda’s, koemelk, gluten, suikers en zoetstoffen
✅100% plantaardige eiwitten
✅Compleet aminozuurprofiel
✅Heerlijke smaak, zonder kunstmatige toevoegingen
✅Eiwitten uit enkel erwten
✅De keuze van iedere verantwoorde en bewuste sporter

? Bekijk alle smaken en prijzen bij Orange Fit

Ben je op zoek naar een vegetarische of veganistische eiwitshake voor vrouwen die je ondersteunt tijdens het afvallen of sporten? Dan moet je kiezen voor deze proteïne shake vrouwen! De combinatie van plantaardig en natuurlijk zijn precies wat je nodig hebt!


Waarom een eiwitshake als vrouw nemen?

Proteine shakes zijn populairder dan ooit! Wie je het ook vraagt in de sportschool, iedereen heeft wel eens een eiwitshake geprobeerd of gebruikt ze! Ook vrouwelijke atleten en topsporters nemen eiwitshakes. En dat is niet vreemd. Eiwitten zijn belangrijk. Niet alleen bij het gezond en sterk houden van de spieren, maar ook tijdens het afvallen zijn eiwitten simpelweg onmisbaar.

Toch zijn veel vrouwen bang voor het innemen van teveel calorieën of het binnenkrijgen van onnodige suikers of koolhydraten. En dat is absoluut niet raar. Een logische gedachte. Veel eiwitshakes zitten tegenwoordig bomvol onnodige suiker, vetten of koolhydraten. Wat zo’n eiwitshake toch een caloriebom maakt!

Daarom hebben wij deze top 5 eiwitshakes vrouwen opgesteld. Allemaal zijn ze laag in calorieën, suikers en koolhydraten! Deze proteïne shakes zijn dus stimulerend en geweldig tijdens het afvallen of het proberen te verliezen van gewicht!

vrouw maakt eiwitshake

Voordelen van een eiwitshake

Niet iedereen heeft uren per dag de tijd om in de keuken te staan. Als je een lange werkdag hebt gehad of een zware training achter de rug hebt heb je simpelweg gewoon niet de tijd om uitgebreid te koken of eten klaar te maken.

Een eiwitshake is in dit geval een perfecte uitkomst. In nog geen minuut maak je snel en makkelijk een eiwitshake klaar. Zo krijg je dagelijks toch voldoende eiwitten binnen! Een eiwitshake meng je snel met water, melk of wat je ook graag dringt!

Handig, als je bijvoorbeeld haast hebt in de ochtend. Je moet nog zoveel doen. Je haren wassen, douchen, je kleding uitzoeken. In een handomdraai maak je een eiwitshake al klaar. Bovendien is een eiwitshake in de ochtend gezond! Je spieren hebben namelijk na een nacht lang geen voedingsinname behoefte aan eiwitten.

fit girl stretcht benen

De beste eiwitshake voor vrouwen

smart protein body & fit voor vrouwen proteïne shake vol eiwitten

Alle bovenstaande eiwitshakes zijn geschikt voor vrouwen! Het maakt niet uit of je gewicht probeert te verliezen, gezonder/fitter wilt worden of juist spiermassa wilt opbouwen. Bovenstaande eiwitshakes zijn geschikt voor alle dames!

Eiwitshakes voor vrouwen zijn populairder dan ooit! Eiwitten ondersteunen gezonde en sterke spieren en zijn belangrijk bij ieder sportdoel. Ongeacht je leeftijd.

Onze keuze voor de beste eiwitshake vrouwen gaat uit naar de Smart Protein van Body & Fit! De eiwitshake afvallen vrouwen bevat ruim 85% minder koolhydraten dan andere eiwitshakes. Ook is deze shake extreem laag in suikers en calorieën. Deze formule is speciaal ontwikkeld voor vrouwen!


3 Replies to “Beste eiwitshake vrouwen”

Leave a comment