Eiwitshake in de ochtend

Ben je op zoek naar een eiwitshake voor in de ochtend? Begin de dag goed en probeer een van dé 3 onderstaande eiwitshakes uit! Voel je energiek en begin de dag gezond. Maak in slechts enkele minuten een proteïne shake klaar.

Waarom is het gezond om een eiwitshake in de ochtend te nemen?

Het lichaam heeft namelijk tijdens de nacht geen voeding of vocht binnengekregen. Zó ook geen eiwitten. Iedere sportliefhebber weet dat eiwitten belangrijk zijn voor spierherstel, spierbehoud en spieropbouw. Om ervoor te zorgen dat het lichaam voldoende eiwitten en energie binnenkrijgt om de dag mee te beginnen, zou een eiwitshake in de ochtend een goed idee zijn! Jouw spieren hebben behoefte aan eiwitten in de ochtend.

Om energie te krijgen en een ‘hongergevoel’ te onderdrukken, is het dus noodzaak om iets te eten. Een eiwitshake of proteïne shake als ontbijt helpt hierbij. Eiwitten geven een verzadigd gevoel, sterker dan dat koolhydraten en vetten dat doen. Zo voorkom je de drang naar iets ongezonds. Dit wil je voorkomen, toch?

Als sporter weet je dat het belangrijk is om dagelijks voldoende eiwitten binnen te krijgen. Eiwitten ondersteunen spierherstel en dragen bij aan spieropbouw. Voorkom spierverlies met een eiwitshake in de ochtend!

Spierbehoud met een eiwitshake in de ochtend

Veel mensen hebben weinig tijd in de ochtend. Het maken van een ontbijt is iets waar je misschien helemaal geen tijd voor hebt. Een eiwitshake in de ochtend biedt hiertoe uitkomst! In minder dan 1 minuut heb je een voedzaam en eiwitrijk ontbijt klaar!

Heb je moeite met ontbijten in de ochtend? Probeer dan eens een proteïne shake. Veel mensen vinden het makkelijk om in de ochtend iets te drinken, dan te eten. Bovendien is een eiwitshake ook nog eens voedzaam en eiwitrijk. Het is belangrijk om te kiezen voor een eiwitshake laag in suikers en hoog in eiwitten.

De eiwitshakes hieronder zijn allemaal suikerarm en eiwitrijk! Ook kun je nog eens kiezen uit verschillende soorten smaken. Zoetekauw of toch liefhebber van wat neutralere smaken? Met de keuze uit chocolade, vanille, aardbei en andere soorten smaken zit er altijd een smaak tussen die bij jou past.

Dit is dé top 3 eiwitshakes voor in de ochtend!

» Whey Breakfast
» Whey Perfection
» Whey Isolaat XP

Deze top 3 is samengesteld op basis van het eiwitgehalte in de proteïne poeders, de werking hiervan, eigen ervaring en de beoordelingen van andere klanten. Zo weet je zeker dat je de dag goed kunt beginnen!

Whey Breakfast

De naam van dit product zegt het eigenlijk al. Ben je op zoek naar een eiwitshake voor in de ochtend om de dag mee te beginnen? Dit product is speciaal gemaakt voor iedere sporter of atleet om de dag eiwitrijk te beginnen!

De Whey Breakfast is een eiwitrijke eiwitshake voor sporters, krachtatleten en iedereen! Doordat de Whey Breakfast bestaat uit eiwitten en complexe koolhydraten geef je het lichaam voldoende energie om de dag te beginnen.

Iedere servering bevat maar liefst 37 gram eiwitten en 45,9 gram complexe koolhydraten uit gemalen haver. De Whey Breakfast is hiermee dé manier om jouw dag te beginnen met voldoende eiwitten, vezels en koolhydraten!

» Kortingspagina Whey Breakfast bij Body & Fit

Pak met Whey Breakfast van Body & Fit als eiwitshake als ontbijt in de ochtend
Voedings waarde tabel Whey Breakfast Banaan Body & Fit

Heb je geen tijd om te ontbijten? Ben je al vroeg onderweg en ben je op zoek naar iets om in de auto te kunnen eten of drinken? Sport je fanatiek? Wil je bewuster leven en suiker vermijden? Het maakt niet uit wat de reden is waarom je een eiwitshake in de ochtend wilt nemen, met de Whey Breakfast heb je in een handomdraai een voedzaam ontbijt om de dag mee te beginnen!

» Lees hier 96 ervaringen van andere Whey Breakfast gebruikers!

Whey Perfection

De Whey Perfection van Body & Fit is dé meest verkochte eiwitshake van Europa! De Whey Perfection staat voor perfectie en kwaliteit voor iedereen. Deze eiwitshake is een perfecte toevoeging aan ieder voedingsschema. Ben je er nog niet zeker van of je de ochtend wilt beginnen met een eiwitshake? Kies dan voor de Whey Perfection! Deze eiwitshake valt namelijk absoluut niet zwaar op de maag en is prima te combineren met andere voedingsproducten.

Iedere servering bevat maar liefst 21,9 gram eiwitten en slechts 1,6 gram vetten! Het lage vetgehalte van deze proteïne shake maakt het ertoe, dat je dit product prima kunt combineren met bijvoorbeeld fruit, havermout, boterhammen of ieder ander ontbijt!

» Kortingspagina Whey Perfection Body & Fit

Pot met Whey Perfection van Body & Fit, geschikt als eiwitshake in de ochtend als ontbijt
Voedings waarde tabel Whey Perfection Vanilla Ice Cream Flavour van Body & Fit

Problemen met ontbijten? Dit komt, omdat een ontbijt al snel honderden calorieën bevat. Als je twee boterhammen met kaas, een banaan en een kop koffie neemt zal je al snel meer dan 300 calorieën binnenkrijgen. Dit kan zwaar op de maag vallen. De Whey Perfection van Body & Fit daarentegen is óók nog eens laag in calorieën. Met slechts 111 calorieën per servering heb je dé ideale eiwitshake om de ochtend mee te beginnen!

» Lees hier 4780 ervaringen van andere Whey Perfection gebruikers!

Whey Isolaat XP

Whey Isolaat XP helpt je om de dag goed te beginnen. Begin je de dag graag eiwitrijk, maar eet je liever niet te veel koolhydraten? Dan is dit dé eiwitshake voor in de ochtend voor jou! Wist je dat Whey Isolaat XP wordt geproduceerd door Europa’s grootste zuivelproducent? Hiermee wordt de hoogte kwaliteitsstandaard mogelijk gegarandeerd. Whey Isolaat XP bestaat voor 94% uit puur eiwit!

Whey Isolaat XP is vrij van toegevoegde suikers, en ook nog eens vetvrij! Dit maakt de Whey Isolaat XP geschikt voor een eiwitdieet of een koolhydraatarm dieet. Deze eiwitshake ligt niet zwaar op de maag en is daarmee perfect voor het begin van de dag!

Iedere eiwitshake bevat daarnaast 25,1 gram eiwitten en slechts 0,4 gram natuurlijke suikers. Whey Isolaat XP is hiermee dé proteïne shake voor iedereen die een koolhydraatarm dieet volgt en de dag eiwitrijk wilt beginnen!

» Kortingspagina Whey Isolaat XP Body & Fit

Pot met Whey Isolaat XP van Body & Fit, geschikt als proteïneshake of eiwitshake in de ochtend
Voedings waarde tabel Whey Isolaat XP van Body & Fit

De natuurlijke eiwitten in de Whey Isolaat XP zorgen ervoor dat jouw eiwitshake niet klontert en makkelijk te drinken is. Doe één of meer scheppen eiwitpoeder in een bidon of beker, meng het met water of melk en je hebt een eiwitshake voor in de ochtend! De Whey Isolaat XP is dé meest verkochte koolhydraatarme eiwitshake in Nederland! Whey Isolaat XP is in Nederland en België exclusief verkrijgbaar bij Body & Fit. Profiteer hiervan.

» Lees hier 423 ervaringen van andere Whey Isolaat XP gebruikers!

» Probeer ook eens een eiwitshake zonder suiker in de ochtend!

3 Replies to “Eiwitshake in de ochtend”

Leave a comment