Banaan en een eiwitshake als ontbijt

Eiwitshake als ontbijt

Ben je op zoek naar een eiwitshake als ontbijt? Probeer dan een van de 3 onderstaande proteïne shakes uit! Het kan lastig zijn om in de ochtend voldoende tijd te vinden om een ontbijt klaar te maken. Een eiwitshake als ontbijt is in een handomdraai klaar te maken. Binnen één minuut heb je jouw ontbijt klaar. Deze kun je meteen opdrinken, of meenemen onderweg in de auto. Dit zijn dé eiwitshakes als ontbijt! 

Waarom zou je een eiwitshake als ontbijt nemen? 

Het is belangrijk om te weten dat je geen eiwitshake als ontbijt hoeft te nemen als sporter. Een supplement neem je als toevoeging aan een dagelijks dieet. Bijvoorbeeld als je het lastig vindt om voldoende eiwitten te eten. 

Een eiwitshake als ontbijt is daarentegen wel erg makkelijk. Bovendien zijn de vier producten uit deze blog dusdanig samengesteld, dat één eiwitshake gelijkstaat aan een volledig ontbijt! 

Een eiwitshake is een prima begin van de dag. Tijdens de nachtrust krijgt het lichaam geen nieuwe voedingsstoffen binnen. Het lichaam teert daarom op de voedingsstoffen van de vorige dag en aanwezige voorraden. Om de voorraden snel aan te vullen, zal een eiwitshake als ontbijt uitkomst bieden. 

Wat zijn redenen om een eiwitshake als ontbijt te nemen? 

» Een eiwitshake maak je in minder dan 1 minuut klaar; 
» Een eiwitshake zit vol met proteïne, deze leveren een hoop energie; 
» Voor veel mensen is het in de ochtend lastig om te eten, een eiwitshake drink je; 
» Eiwitten stimuleren het metabolisme om op gang te blijven; 
» Een eiwitshake als ontbijt zorgt voor spierbehoud, spieropbouw en spierherstel! 

Welke eiwitshake is geschikt als ontbijt? 

Heb je in de ochtend geen tijd om een ontbijt klaar te maken? Heb je haast, maar wil je toch even snel de tijd vinden voor een ontbijt? Kies voor een eiwitshake als ontbijt in de ochtend! Maar, welke eiwitshake is geschikt als ontbijt? Zo is het namelijk belangrijk om een eiwitshake te kiezen, die de functie van een ontbijt vervult. Dit doe je door te kiezen voor een eiwitshake hoog in proteïne, laag in suikers, maar wat toch een verzadigd gevoel geeft. 

De 3 opties hieronder zijn allemaal hoog in eiwitten, laag in suikers en geven een voldaan en verzadigd gevoel!

» Lees hier waarom een eiwitshake in de ochtend gezond is!

Dit zijn dé 3 beste eiwitshakes als ontbijt!

» Protein Breakfast
» Whey Breakfast 
» Sports Breakfast 

Deze top 3 is samengesteld op basis van eigen ervaring. Ik vind het belangrijk om producten te testen, voordat ik een aanbeveling geef. Onderstaande eiwitshakes zijn allemaal geschikt als ontbijt! Ik heb ze vergeleken op prijs, voedingswaarde, de werking van de producten én ook de mening van andere gebruikers! 

Protein Breakfast 

De Protein Breakfast van Body & Fit is een heerlijk en verantwoord eiwitrijk ontbijt! De Protein Breakfast bevat precies wat je nodig hebt om de dag goed te beginnen. Twee maatscheppen in een shakebeker, voeg wat water of melk toe en je bent klaar. De Protein Breakfast maak je binnen enkele seconden klaar. 

Deze eiwitshake is caloriearm en daarom geschikt in een dieet als je probeert af te vallen of gewicht probeert te verliezen! Met 25,9 gram eiwitten en 16,4 gram koolhydraten geeft de Protein Breakfast voldoende energie en een verzadigd gevoel. Deze eiwitshake staat gelijk aan ongeveer twee boterhammen met beleg!

» Kortingspagina Protein Breakfast Body & Fit

Productpagina met een pot Protein Breakfast van Body & Fit
Voedings waarde tabel Protein Breakfast Body & Fit

De naam van dit product zegt het eigenlijk al – een eiwitrijk ontbijt. Eiwitten bevorderen spiergroei en dragen bij aan spierbehoud en spierherstel. Net een nachtrust zijn de spieren toe aan eiwitten. Begin de dag daarom goed en kies voor de Protein Breakfast. 

» Lees hier 122 ervaringen van andere Low Calorie Meal gebruikers! 

Whey Breakfast 

Een schep normale eiwitten is niet voldoende om de dag mee te beginnen. Een volledige maaltijd vervang je niet door te kiezen voor slechts één schep normale eiwitten. Hier biedt de Whey Breakfast uitkomst. De Whey Breakfast bestaat uit eiwitten en complexe koolhydraten. De complexe koolhydraten geven een verzadigd gevoel en voorkomen dat je honger krijgt na enkele uren. 

Iedere servering bevat maar liefst 37 gram eiwitten en 45,9 gram complexe koolhydraten uit gemalen haver. De Whey Breakfast is hiermee dé manier om jouw dag te beginnen met voldoende eiwitten, vezels en koolhydraten! 

» Kortingspagina Whey Breakfast Body & Fit

Productpagina met een Doos Whey Breakfast van Body & Fit
Voedings waarde tabel Whey Breakfast Banaan Body & Fit

De Whey Breakfast heeft geen toegevoegde suikers. Dit product past daarom ook in een suikerarm of suikervrij dieet. Het grootste voordeel van dit product? Iedere verpakking bevat maar liefst 5 serveringen. Zo heb je op iedere doordeweekse dag een ontbijt klaar in een handomdraai. Zo kun je in de ochtend gezond en snel ontbijten! 

» Lees hier 96 ervaringen van andere Whey Breakfast gebruikers! 

Sports Breakfast 

De Sports Breakfast van Body & Fit is een geweldig ontbijt dat bestaat uit fijne haver, kwalitatief hoogwaardige eiwitten en gemalen zaden! De combinatie tussen natuurlijke, enkelvoudige en complexe koolhydraten geven een verzadigd gevoel en maken de Sports Breakfast een écht premium product. 

Deze eiwitshake bevat per servering 15,5 gram eiwitten, 32,2 gram koolhydraten en alleen maar natuurlijke suikers! De verhouding tussen eiwitten en koolhydraten is een unieke combinatie. De zuiverheid van de eiwitten maakt het ideaal opneembaar voor de spieren!

» Kortingspagina Sports Breakfast Body & Fit

Productpagina met een Pot Sports Breakfast van Body & Fit
Voedings waarde tabel Sports Breakfast Vanilla Flavour van Body & Fit

De Sports Breakfast bevat geen kunstmatige zoetstoffen of smaakstoffen. Op deze manier krijg je geen onnodige en overtollige calorieën binnen. Ook weet je zeker dat je kiest voor een natuurlijk en bewust ontbijt! Kies voor de Sports Breakfast als je op zoek bent naar een eiwitshake als onbtijt!

» Lees hier meer dan 52 ervaringen van andere Whey Breakfast gebruikers! 

3 Replies to “Eiwitshake als ontbijt”

Ja soms als ik geen tijd hem neem ik een shake van body & fit. Dus niet dagelijks. En het is een mooie aanvulling als je een keer eiwitten tekort komt op een dag! Dus eiwitshake als ontbijt is goed!

Leave a comment