beste eiwitreep zonder suiker

Eiwitreep zonder suiker

Ben je op zoek naar een eiwitreep zonder suiker die je als gezond tussendoortje kunt eten en ook nog eens bomvol eiwitten zit? Op deze pagina vind je de drie beste suikervrije eiwitrepen. Makkelijk als tussendoortje en ook nog eens voedzaam!

Beste eiwitreep zonder suiker - de 3 beste suikervrije protein bars

Wij eten iedere dag een eiwitreep zonder suiker! Eiwitrepen zijn een makkelijk, snel en een voedzaam tussendoortje of avondsnack. Alleen het gevoel dat je goed bezit bent geeft al voldoening.

Ik was me nooit bewust van het hoge suikergehalte in bijna alle eiwitrepen tegenwoordig. Er staat vaak zelfs nog op de verpakking minder suikers of verlaagd in suikers. Toch is niets minder waar. 

Al snel kwam ik erachter dat de meeste eiwitrepen bomvol suikers zitten. Sommige eiwitrepen bevatten zelfs meer suiker dan een glas frisdrank. Ook zijn lang niet alle eiwitrepen even voedzaam en gezond als dat ze beweren.

Ik schrok hiervan. Aangezien ik dagelijks ook een hoop berichten krijg van mensen die vragen naar de beste eiwitrepen zonder suiker, vond ik het tijd om op zoek te gaan naar deze eiwitreep!

Wij hebben om die reden van een aantal verschillende merken eiwitrepen gekocht en getest. Hieruit hebben wij een top 3 lijst gemaakt van de beste eiwitrepen zonder suiker!

Laten we eens goed kijken naar de beste suikervrije eiwitreep die je helpt om dagelijks voldoende eiwitten binnen te krijgen en ook nog eens voedzaam is! Dit zijn dé 3 eiwitrepen met een laag suikergehalte!

Dé 3 beste eiwitrepen zonder suiker!

Hieronder vind je een lijst met de beste proteïne repen zonder suiker. We hebben iedere eiwitreep getest op heel veel aspecten. Deze voedzame en gezonde eiwitrepen neem je overal naartoe en weet je zeker dat je goed zit!

#1. Quest Bar

Deze eiwitreep is razend populair in Amerika! En dat is niet vreemd. De Quest Bar van Quest Nutrition bevat nauwelijks suiker, zit bomvol hoogwaardige eiwitten en is ook nog eens vrij van gluten!

Quest Nutrition Bar - de eiwitreep zonder suiker!

Voedingswaarde Quest Nutrition bar (per reep van 60 gram)

✔️Calorieën = 191 kcal
✔️Eiwitten = 20,0 gram
✔️Koolhydraten = 11,0 gram
✔️Vetten = 8,0 gram
✔️Suikers = 0,7 gram
✔️Vezels = 13,0 gram

De ervaringen en meningen van andere gebruikers van de Quest Nutrition Bar eiwitrepen liegen er niet om! Met een gemiddelde score van 4,5/5 op basis van bijna 400 meningen valt deze eiwitreep zonder suiker enorm in de smaak!

? Klik hier voor alle prijzen en aanbiedingen bij Body & Fit

Vooral het extreem lage gehalte suiker in deze eiwitreep maakt deze eiwitreep opvallend. Waar de meeste eiwitrepen vol zitten met overtollige en ongezonde suikers. Dit is dé nummer #1 eiwitreep met een laag suikergehalte.

Deze eiwitrepen zijn het ideale tussendoortje voor iedereen die bewust en gezond leeft. Met ruim 20 gram eiwitten per eiwitreep is deze proteïne bar het ideale tussendoortje. Eiwitten zijn belangrijk voor sterke en gezonde spieren. De combinatie tussen veel eiwitten en veel vezels halen het hongergevoel weg.

Waarom de Quest Nutrition Bar kopen?

✅ 4,5/5 waardering uit bijna 400 reviews/beoordelingen
✅ Razend populair wereldwijd
✅ Extreem laag in suikers (suikervrije eiwitreep)
✅ Koolhydraatarm
✅ Boordevol gezonde vezels
✅ Vrij van gluten

? Bekijk alle smaken en prijzen bij Body & Fit

Deze eiwitreep s de beste keuze voor iedereen die op zoek is naar een gezond en bewust tussendoortje. Met slechts 0,7 gram natuurlijke suikers per eiwitreep is dit de beste eiwitreep zonder suiker op dit moment. Deze protein bar verdient niet voor niets een eerste positie in onze top 3 lijst van beste suikervrije eiwitrepen 2020!

#2. Vegan Protein Bars

Ook als je niet vegetarisch of veganistisch bent is deze eiwitreep de keuze voor jou! Deze bewuste snack zit boordevol eiwitten, vezels en is vrij van onnatuurlijke suikers! Wij bestellen de Vegan Protein Bars van Body & Fit niet voor niets wekelijks!

Vegan Protein Bar als proteïne reep laag in suikers

Voedingswaarde Vegan Protein Bars (per reep van 60 gram)

✔️Calorieën = 186 kcal
✔️Eiwitten = 19,8 gram
✔️Koolhydraten = 4,9 gram
✔️Vetten = 5,4 gram
✔️Suikers = 1,6 gram
✔️Vezels = 20,8 gram

De Vegan Protein Bar is een suikerarme eiwitreep met ideale voedingswaardes. Perfect als bewust gekozen tussendoortje, in je low carb- eiwitdieet en voor fanatieke sporters. De Vegan Protein eiwitreep bevat enkel puur plantaardige eiwitten en zit bomvol vezels!

? Klik hier voor alle prijzen en aanbiedingen bij Body & Fit

De Vegan Protein Bars bevatten geen toegevoegde suikers. Dat maakt deze eiwitreep zonder suiker uniek. Waar eiwitrepen normaal vol zitten met onnodige en dikmakende suikers is deze eiwitreep extreem laag in suikers. 

Met slechts 186 calorieën per eiwitreep past deze bar ook nog eens in een dieet als je gewicht probeert te verliezen. De plantaardige vezels en eiwitten maken deze eiwitreep daarnaast ook nog eens geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten!

Waarom de Vegan Protein Bars kopen?

✅ Geschikt voor ieder soort dieet
✅ Ontzettend laag in suikers (enkel natuurlijke suikers)
✅ Plantaardige eiwitten en vezels
✅ Koolhydraatarm
✅ 100% vegetarisch en veganistisch

? Bekijk alle smaken en prijzen bij Body & Fit

Ben je op zoek naar een eiwitreep zonder suiker? De Vegan Protein Bars van Body & Fit zijn geschikt voor iedereen. Ben je vegetariër, veganist of volg je een suikerarm dieet?

Deze eiwitreep past in ieder type dieet. Deze eiwitreep verdient niet voor niets een hoge positie in onze top 3 lijst van de beste suikerarme eiwitrepen! Een eiwitreep zonder suiker en koolhydraten.

#3. Barbarian Crunchy Protein Bars

In korte tijd is deze eiwitreep razend populair door heel Nederland geworden! We hebben het natuurlijk over de Barbarian Crunchy Protein Bars van Stacker 2. Een van onze favoriete eiwitrepen en we bestellen ze regelmatig!

Barbarian Crunchy Protein Bars als eiwitreep zonder suiker

Voedingswaarde Barbarian Crunchy Protein Bars (per reep van 55 gram)

✔️Calorieën = 210 kcal
✔️Eiwitten = 20,1 gram
✔️Koolhydraten = 19,0 gram
✔️Vetten = 8,3 gram
✔️Suikers = 1,9 gram
✔️Vezels = 2,7 gram

De Barbarian Crunchy Protein Bar bevat 20 gram hoogwaardige eiwitten en minder dan 2 gram suiker. Eiwitten dragen bij tot de groei en instandhouding van de spiermassa. Het lage suikergehalte van deze eiwitreep maakt dit een verantwoord en gezond tussendoortje!

? Klik hier voor alle prijzen en aanbiedingen bij Body & Fit

De Barbarian Crunchy Protein Bar heeft een geweldige smaak en textuur. De bar bestaat uit een zachte vulling van deeg gemaakt van eiwit omhuld met soja crispies voor een crunchy bite. Dit is misschien wel de lekkerste eiwitreep die je ooit hebt geproefd.

Je zult al snel merken dat je alle andere smaken Barbarian Crunchy Protein Bar wilt proberen. Naast de geweldige smaak, het lage suikergehalte en de hoge hoeveelheid eiwitten bevat deze eiwitreep ook nog eens bijna geen koolhydraten.

Waarom de Barbarian Crunchy Protein Bars kopen?

✅ Low sugar 
✅ Ongeëvenaard in smaak en textuur
✅ Bevat 20 gram eiwit van biologische waarde
✅ Laag in koolhydraten
✅ Crunchy bite met zachte binnenkant

? Bekijk alle smaken en prijzen bij Body & Fit

De Barbarian Crunchy Protein Bars verdienen een terechte plaats in de top 3 beste eiwitrepen zonder suiker en koolhydraten! Deze eiwitreep is de keuze van iedere sporter. Smaakvol en een geweldige verhouding macronutriënten! 

Eiwitreep zonder suiker

Quest Nutrition Bar Cinnamon Roll als suikervrije protein bar

Er zijn heel veel verschillende soorten eiwitrepen. Bijna alle eiwitrepen beweren voedzaam en laag in suikers te zijn. Niets is minder waar! De meeste eiwitrepen bevatten vaak minstens net zoveel suiker als een glas frisdrank. Wij hebben daarom verschillende soorten eiwitrepen van diverse merken gekocht en getest. Onze favoriet en absolute nummer 1 is de Quest Bar van Quest Nutrition.

Deze eiwitreep heeft een geweldige verhouding tussen smaak en kwaliteit, maar het beste; laag in suikers. Dit is de eiwitreep zonder suiker waar je naar op zoek bent. Wij bestellen deze protein bar niet voor niets wekelijks!

Een suikervrije eiwitreep

Vegetarische en veganistische eiwitreep van Body en Fit - Vegan Protein Bar - laag in suikers!

Eiwitrepen zitten vaak vol onnodige suikers en koolhydraten. Dit zijn dikmakers voor het lichaam. Gelukkig leven steeds meer mensen bewuster en gezond en letten we goed op wat we eten. Veel mensen kiezen er dan ook voor om te eten zonder suiker of koolhydraten.

Ook eiwitrepen eten we tegenwoordig het liefste zonder suiker of toegevoegde smaakstoffen. Een absolute winnaar wat ons betreft is de Vegan Protein Bar van Body & Fit. Deze eiwitreep is geschikt voor letterlijk iedereen. Het maakt niet uit of je vegetarisch, veganistisch bent of een koolhydraatarm dieet volgt – deze eiwitreep sluit aan op je huidige dieet. Smaakvol, laag in calorieën, vol gezonde ingrediënten en ook nog eens verantwoord. Dit is de eiwitreep die je nodig hebt!

Beste fitness supplementen

Beste eiwitshake van 2020
Beste pre-workout van 2020
Beste afslankpillen van 2020
Beste maaltijdvervangende shake van 2020
Beste eiwitrepen zonder suiker

Handig! Vind je het lastig om erachter komen welke eiwitreep bij jou past? Vind eenvoudig, gratis, makkelijk en snel de beste eiwitreep die bij jou past op onze website!

3 Replies to “Eiwitreep zonder suiker”

Hiii!

Ik merk dat ik ’s avonds trek heb in nonsens, van koeken tot aan snelle snacks tot aan repen chocolade. Ik weet het hahaha heel slecht. Maar in hoeverre zijn eiwitrepen dan gezonde snacks? Deze zijn namelijk vrij van suikers dus suikervrije eiwitrepen?

Thankyouu!
Jaidy

Hi Jaidy!

Bedankt voor je vraag. Eiwitrepen zijn gezonde snacks! Deze zitten namelijk, zoals de naam al zegt, vol met eiwitten. Eiwitten geven een verzadigd gevoel en halen dat gevoel van lekkere trek en de drang naar een snack weg. Op deze manier blijf je van de koeken en chocolade af.

De eiwitrepen uit dit artikel zijn allemaal laag in suikers of zelfs suikervrij! Ideaal dus.

Natuurlijk zijn er nog zat andere snacks, gezond en laag in calorieen. Toevallig heb ik hier laatst een artikel over geschreven: https://www.groeimaat.com/caloriearme-snacks/

Mocht je nog vragen hebben stel ze gerust!
Merijn 🙂

Leave a comment