beste vitamine c

Beste vitamine C

Ben je op zoek naar het beste vitamine C supplement? Op deze pagina vind je een overzicht van de vijf beste vitamine C supplementen die er op dit moment verkrijgbaar zijn. 

beste vitamine c 2020 - de 5 beste boosters.

Vitamine C is een van de best verkochte voedingssupplementen ter wereld. Ook in Nederland ligt zo’n potje met weerstand boosters vrijwel in de keuken van ieder huishouden. En dat is helemaal niet vreemd. Wist je dat zo’ 75% van de Nederlandse bevolking kans op tekorten loopt van deze belangrijke vitaminebron?

Volgens onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) eten Nederlanders over het algemeen veel te weinig groente en fruit op dagelijkse basis. En dit is juist de belangrijkste leverancier van vitamine C. Slechts een kwart van de Nederlanders zou voldoen aan de richtlijnen van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH)!

De kans is dus redelijk groot dat ook jij een tekort hebt aan vitamine C. Misschien merk je dit door een verminderde weerstand, erg laag energiepeil of misschien zelfs gewrichtsklachten. De beste vitamine C supplementen kunnen hier verandering in brengen! Ook als je deze klachten niet ervaart kan het nooit kwaad om je weerstand een extra boost te geven.

Ik krijg dagelijks ontzettend veel vragen over vitamine C vitamine pillen. En dat is helemaal niet vreemd! Er zijn namelijk zoveel verschillende vitaminepillen op de markt te krijgen. Het gros hiervan claimt bij te dragen aan het versterken van de weerstand en immuunsysteem, maar doet dit helemaal niet.

Of het nou gaat om het versterken van je weerstand, een boost geven aan je immuunsysteem of het aanvullen van tekorten – je wilt natuurlijk alleen het beste vitamine C supplement gebruiken!

Daarom hebben wij besloten om dit artikel over de beste vitamine C pillen te schrijven! Zo ben je zeker van je keuze en weet je zeker dat je kiest voor de vitaminepil met veel gezondheidsvoordelen die bij jou past!

Wij hebben speciaal voor de mensen die op zoek zijn naar de beste vitamine C pillen van een aantal verschillende merken vitaminepillen gekocht en getest. Hieruit hebben wij een top 5 lijst gemaakt van het beste vitamine C supplement van dit moment!

Laten we eens kijken naar het supplement dat helpt bij het versterken van de weerstand, het boosten van het immuunsysteem en noodzakelijk is voor iedereen! Dit zijn de beste vitamine C supplementen die je op dit moment kunt krijgen!

hand met diverse soorten pillen en supplementen

Top 5 beste vitamine C supplement 2020

Hieronder vind je een lijst met de beste vitamine C supplementen van 2020. We hebben de vitaminepillen getest op echt ieder aspect wat je maar kunt bedenken.

Met onderstaande vitamine C pillen geef je jouw immuunsysteem een vitale gezondheidsboost!


#1. Vitamine C 1000 (Buffered)

Dit is het beste vitamine C supplement dat er op dit moment verkrijgbaar is. De vitamines in deze booster zijn afkomstig uit Calcium Ascorbate. De meest natuurlijke en zuivere vorm van vitamines verkrijgbaar!

Het grote voordeel hiervan is dat deze vorm van zuur geen maag irritatie veroorzaakt, en tegelijkertijd wel de weerstands- en gezondheidsvoordelen heeft! Wij bestellen dit vitamine C supplement niet voor niets wekelijks!

vitamine c 1000 van now foods - beste vitamine c supplement

Waarom de Vitamine C 1000 (Buffered) kopen?

✅ 1000 mg vitamine C per tablet
✅ Verpakking voor 180 dagen
✅ Geen last van maagkramp of irritatie
✅ Ook bij een gevoelige maag
✅ Extreem hoge kwaliteit
✅ Oplosbaar in water

? Bekijk alle verpakkingen en prijzen bij Body & Fit

De Vitamine C 1000 (Buffered) van Now Foods is oplosbaar in water. Als je dus moeite hebt met het doorslikken van vitaminepillen is dit het beste alternatief. Meng een tablet door je proteïne shake of bijvoorbeeld een glas water en draag bij aan je dagelijkse inname vitamine C!

Een tablet vitamine C 1000 (Buffered) van Now Foods bevat 1250% van de RI (Referentie-Inname). Een tablet van deze vitaminepil geeft dus een onwijs grote boost aan het immuunsysteem en draagt bij aan het behalen van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine C! Deze wonder tabletten zijn niet voor niets de absolute nummer 1 in de top 5 beste vitamine C tabletten van 2020!

? Lees hier reviews van andere gebruikers

klantreviews/reviews/ervaringen van now foods vitamine c supplement

#2. Vitamine C 1000MG w/RH

Swanson is een voorloper op de markt van vitamines en mineralen. Ze hebben een extreem groot assortiment met alleen maar kwalitatief hoogwaardige producten voor de allerbeste prijs. Swanson bestaat inmiddels 45 jaar en is een van de marktleiders!

De vitamine C 1000MG van Swanson Health bevatten niet alleen maar vitamine C, maar ook rozenbottel. Deze werkzame stof zit bomvol extra vitamine C en draagt ook nog eens enorm bij aan het afvoeren van afvalstoffen in het lichaam! 

Swanson vitamine-c 1000 met rozenbottel

Waarom de Vitamine C 1000MG kopen?

✅ 1000 mg pure vitamine C per tablet
✅ Versterkt met 60 mg gezond rozenbottel
✅ Toonaangevend bedrijf Swanson Health
✅ Zorgt voor een sterke weerstand
✅ Ontzettend betaalbaar
✅ Sterke vitamine boost

? Bekijk alle verpakkingen en prijzen bij Body & Fit

De combinatie van rozenbottel met vitamine C zorgt voor een ontzettende boost in energie. Slechts 1 capsule per dag is voldoende. Deze verpakking vitamine C tabletten is ook nog eens voldoende voor ruim 3 maanden. Zo blijft je weerstand op peil!

Ben je op zoek naar de beste vitamine C tabletten? Overweeg dan zeker de vitamine C 1000MG met rozenbottel van Swanson Health. Makkelijk door te slikken, enorme boost aan het immuunsysteem en ook nog eens ontzettend scherp geprijsd! Wij vinden dit niet voor niets een van de beste vitamine C pilletjes van 2020!

? Lees hier reviews van andere gebruikers

klantreviews/reviews/ervaringen van swanson health vitaminebooster c 1000

#3. 100% Pure Vitamine C Powder

Wij begrijpen maar al te goed dat niet altijd iedereen het even prettig vindt om continu tabletten of pilletjes door te moeten slikken. Ook al kun je deze oplossen, is het soms veel makkelijker om gewoon een schepje poeder in te kunnen oplossen in bijvoorbeeld een glas water of door een eiwitshake mixen.

Ben je op zoek naar het beste vitamine C poeder? Dan is dit de vitamine C in poedervorm die je zoekt! Ook dit supplement wordt ontwikkeld door marktleider Swanson Health en is wereldwijd razend populair onder topsporters!

Swanson health vitamine c poeder

Waarom de 100% Pure Vitamine C Powder kopen?

✅ 454 dagen verpakking
✅ Makkelijk op te lossen in je favoriete drankje of shake
✅ Toonaangevend bedrijf Swanson Health
✅ 1000 mg vitamine C per serving
✅ Buitengewone boost in weerstand
✅ Inclusief handig maatschepje

? Bekijk alle verpakkingen en prijzen bij Body & Fit

Geen fan van pillen of tabletten? Swanson Health heeft speciaal voor deze mensen hun vitamine C in poedervorm uitgebracht. Zo kun ook jij een boost in energie, versterking van het immuunsysteem en een gevoel van vitaliteit en kracht ervaren! Zelfs als niet-liefhebber van tabletten of pillen!

Om het je makkelijk te maken bevat de 100% Pure Vitamine C Powder van Swanson Health een maatschepje. Hierdoor heb je dagelijks precies 1000 mg vitamine C, die je bijvoorbeeld kunt mengen met water. Je proeft hier niks van! Het fijnste? Met 1 verpakking doe je al meer dan anderhalf jaar!

? Lees hier reviews van andere gebruikers

klantreviews/reviews/ervaringen van 100% pure vitamin c powder van swanson health

#4. Vitamine C + Antioxidant

In de top 5 lijst beste vitamine C van 2020 kan de Vitamine C + Antioxidant van Body & Fit natuurlijk niet ontbreken! Met tientallen uiterst positieve reviews scoort dit gezondheidssupplement maar liefst 4,5/5 op basis van ruim 90 reviews/meningen van andere vitamine C gebruikers!

Ook wij waren ontzettend enthousiast over deze vitamine C! Waarom? Omdat dit supplement ook vitamine E en selenium bevat! Een combinatie van deze antioxidanten zorgt ervoor dat de vitamines nog sneller worden opgenomen en sneller werkzaam zijn!

Vitamine en antioxidanten van body & fit

Waarom de 100% Pure Vitamine C Powder kopen?

✅ Bevat naast vitamine C ook antioxidanten
✅ Werk snel door de antioxidanten
✅ Prettige maandverpakking
✅ 1000 mg vitamine C per serving
✅ Piek in energie en weerstand
✅ Super samenstelling voedingsstoffen

? Bekijk alle verpakkingen en prijzen bij Body & Fit

De combinatie tussen vitamines en antioxidanten gaan altijd fantastisch samen. Ook in de natuur is dit het geval. Fruit en groenten bevatten deze natuurlijk en unieke combinatie namelijk ook altijd. De vitamine C pillen van Body & Fit bootsen ditzelfde effect na!

Ben je op zoek naar het beste vitamine C supplement? Zoek niet verder! Deze unieke formule en natuurlijke combinatie tussen vitamines en antioxidanten boosten je immuunsysteem, geven je energie en draagt bij aan een gezonde weerstand! Wat ons betreft een verdiende plaats in de top 5 lijst beste vitamine C van 2020!

? Lees hier reviews van andere gebruikers

klantreviews/reviews/ervaringen van gebruikers van vitamine c en antioxidant van body & fit

#5. Super C-1000 Complex 1000 MG

In het overzicht met de beste vitamine C pilletjes kan een vegetarische optie natuurlijk niet ontbreken! De Super C-1000 Complex vitaminepillen van Puritan’s Pride hebben een speciaal gecoate omhulsel en is daardoor ook geschikt voor vegetariërs! 

Deze vitamine C tabletten zijn puurder dan puur! De missie van Puritan’s Pride is om gezond en bewust leven voor iedereen beschikbaar, betaalbaar en bereikbaar te maken. Met hun vitamine C-tabletten bewijzen ze dit wederom. Een puur product met een fantastische werking, en dat ook nog eens voor een betaalbare prijs!

bekijk in webshop puur vitamine c supplement van Puritan's Pride

Waarom de 100% Pure Vitamine C Powder kopen?

✅ Premium: 1000 mg vitamine C per tablet
✅ Natuurlijke energiebalans
✅ Heel eenvoudig door te slikken
✅ Geschikt in een plantaardig dieet
✅ Geschikt voor mannen en vrouwen
✅ Ervaar het zelf en voel je weer energiek

? Bekijk alle verpakkingen en prijzen bij Body & Fit

Ben je bang dat je een vitamine C tekort hebt? Je merkt dit aan bijvoorbeeld een laag energiegehalte of een zwak immuunsysteem. Dit betekent dat je op dit moment onvoldoende vitamines uit je huidige dieet haalt. Vul je tekorten aan en voel je in no-time weer energiek!

Ook onafhankelijke laboratoriumtesten bevestigen de werking van deze vitaminebooster. Deze vitamine C tabletten helpen je bij het versterken van je weerstand en het verminderen van een energietekort! Wij vinden dit niet voor niets een van de beste vitamine C boosters van 2020!

? Lees hier reviews van andere gebruikers

klantreviews/reviews/ervaringen van puritans pride op body & fit

Symptomen vitamine C tekort

Als je een vitamine C tekort hebt, dan krijg je op dit moment onvoldoende vitamine C binnen uit je huidige voedingspatroon. Je eet onvoldoende fruit en groente om aan je dagelijkse behoefte vitamines binnen te krijgen.

Op het moment dat je dagelijks onvoldoende van deze voedingsstof binnenkrijgt zul je vitamine C tekort symptomen ervaren. Veelvoorkomende symptomen/klachten die je bij een vitamine C tekort kunt ervaren zijn:

✅ Verminderde weerstand
✅ Last van pijn aan de gewichten of gewrichtsklachten
✅ Last van vermoeidheid en weinig energie
Gewichtsverlies in korte tijd
✅ Gebrek aan motivatie of wilskracht om iets te doen

vrouw op blauwe achtergrond niest en grijpt naar neus

Oorzaak tekort vitamine C

Het lichaam maakt van nature geen vitamine C (ascorbinezuur) aan. Deze voedingsstof moet je dus binnenkrijgen uit voeding.

Op het moment dat je onvoldoende fruit en groente op dagelijkse basis eet zou je in aanmerking kunnen komen voor een vitamine C tekort. Bij een tekort aan vitamine C uit voeding kun je deze aanvullen met vitamine C supplementen.

citroen op een gele achtergrond

Beste vitamine C pillen

Of het nou gaat om het versterken van je weerstand, een boost geven aan je immuunsysteem of het aanvullen van tekorten – je wilt natuurlijk alleen het beste vitamine C supplement gebruiken!

Daarom hebben wij besloten om dit artikel over de beste vitamine C pillen te schrijven! Zo ben je zeker van je keuze en weet je zeker dat je kiest voor de vitaminepil met veel gezondheidsvoordelen die bij jou past!

Ondanks dat alle vitamine C pillen in deze top 5 absolute winnaars zijn, is onze favoriet de 1000 (Buffered) van Now Foods. Een tablet van deze vitaminepil geeft dus een onwijs grote boost aan het immuunsysteem en draagt bij aan het behalen van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine C!

now foods vitaminepillen verkrijgbaar bij body & fit

Welke vitamines heb ik nodig?

Het kan lastig zijn om het supplement te vinden dat bij jou past, zeker als het gaat om vitamines. Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende soorten vitamines op de markt dat het lastig kan zijn om een keuze te maken.

Met deze top 5 beste vitamine C supplementen van 2020 hopen we je geholpen te hebben met het vinden van de vitamine C die het beste bij jou past!

swanson health vitaminepillen

Beste vitamine C poeder

Wij begrijpen maar al te goed dat niet altijd iedereen het even prettig vindt om continu tabletten of pilletjes door te moeten slikken. Ook al kun je deze oplossen, is het soms veel makkelijker om gewoon een schepje poeder in te kunnen oplossen in bijvoorbeeld een glas water of door een eiwitshake mixen. 

Ben je op zoek naar het beste vitamine C poeder? Dan is dit de vitamine C in poedervorm die je zoekt! Ook dit supplement wordt ontwikkeld door marktleider Swanson Health en is wereldwijd razend populair onder topsporters!

Geen fan van pillen of tabletten? Swanson Health heeft speciaal voor deze mensen hun vitamine C in poedervorm uitgebracht. Zo kun ook jij een boost in energie, versterking van het immuunsysteem en een gevoel van vitaliteit en kracht ervaren! Zelfs als niet-liefhebber van tabletten of pillen!

vitamine c poeder van swanson health

Beste fitness supplementen

✅ Beste eiwitshake
✅ Beste caloriearme snacks
✅ Beste eiwitrepen zonder suiker
✅ Beste pre-workout
✅ Beste maaltijdvervangende shake
✅ Beste eiwitshake voor vrouwen
✅ Beste afslankpillen


Beste vitamine C supplement van 2020


1. Vitamine C 1000 (Buffered)

Dit is het beste vitamine C supplement dat er op dit moment verkrijgbaar is. Dit supplement wordt zelfs voorgeschreven door de homeopathie. De vitamines in deze booster zijn afkomstig uit Calcium Ascorbate. De meest natuurlijke en zuivere vorm van vitamines verkrijgbaar!

2. Vitamine C 1000MG w/RH

Swanson is een voorloper op de markt van vitamines en mineralen. Ze hebben een extreem groot assortiment met alleen maar kwalitatief hoogwaardige producten voor de allerbeste prijs. Swanson bestaat inmiddels 45 jaar en is een van de marktleiders!

3. 100% Pure Vitamine C Powder

Ben je op zoek naar het beste vitamine C poeder? Dan is dit de vitamine C in poedervorm die je zoekt! Ook dit supplement wordt ontwikkeld door marktleider Swanson Health en is wereldwijd razend populair onder topsporters!

4. Vitamine C + Antioxidant

In de top 5 lijst beste vitamine C van 2020 kan de Vitamine C + Antioxidant van Body & Fit natuurlijk niet ontbreken! Met tientallen uiterst positieve reviews scoort dit gezondheidssupplement maar liefst 4,5/5 op basis van ruim 90 reviews/meningen van andere vitamine C gebruikers!


5. Super C-1000 Complex 1000 MG

In het overzicht met de beste vitamine C pilletjes kan een vegetarische optie natuurlijk niet ontbreken! De Super C-1000 Complex vitaminepillen van Puritan’s Pride hebben een speciaal gecoate omhulsel en is daardoor ook geschikt voor vegetariërs! 

Leave a comment