de top 5 beste pre workout boosters van 2020

Beste pre-workout 2020

Ben je op zoek naar de beste pre-workout van 2020? Op deze pagina vind je een overzicht van de vijf beste pre-workout boosters van dit jaar! Train met extra energie en kracht met behulp van dit supplement!

de top 5 beste pre workout boosters van 2020 op een foto; 5150, c4, the curse, xplode, golden standard pre workout

Bijna iedere sporter neemt tegenwoordig iedere training een schepje van de beste pre-workout. Onderzoek toont aan dat een pre workout bijdraagt aan meer energie en kracht tijdens het trainen!

Ik krijg veel vragen van mensen over de verschillende tussen verschillende soorten pre workouts. Ook vragen de meeste mensen wat nou de beste pre-workout is om in te nemen voordat ze gaan trainen.

Voldoende kracht en energie is belangrijk om een goede training neer te kunnen zetten. Bijna alle krachtsporters en bodybuilders gebruiken een pre-workout supplement voor meer energie en kracht.

Je weet dus zeker dat je een pre workout wilt gebruiken. Toch is het absoluut niet makkelijk om de juiste pre workout te kiezen. Met honderden verschillende pre workouts op de markt wordt het lastig om de beste pre workout te kiezen.

Wij hebben om die reden van een aantal verschillende merken pre-workouts gekocht en getest. Hieruit hebben wij een top 10 lijst gemaakt van de beste pre workouts van 2020!

Laten we eens kijken naar de beste energie supplementen die je extra energie, kracht en uithoudingsvermogen geven tijdens het trainen!

fitnesser heeft pre workout op en is nu aan het sporten

Top 5 beste pre-workout boosters van 2020

Hieronder vind je een lijst met de beste pre-workout boosters van 2020. We hebben alle soorten pre-workout supplementen getest op ieder aspect wat je maar kunt bedenken. Met onderstaande pre-workouts haal je keer op keer het maximale uit je training en zul je snel progressie boeken!


#1. 5150 pre-workout

Ben jij verslaafd aan de sportschool? Dan is deze pre-workout jouw ultieme droom! Een geweldig gedoseerde pre-workout en speciaal ontwikkeld voor krachtsporters om tekeer te kunnen gaan als nooit tevoren! Niet voor niets is dit onze beste pre workout van 2020!

potje pre workout met 5150 pre workout booster van rich piana 5% nutrition als beste pre workout 2020

Voordelen van de 5150 pre-workout

✔️ Extreem populair in Amerika
✔️ Ontwikkeld door Rich Piana
✔️ Maandverpakking
✔️ Ontzettend krachtig
✔️ Bizarre spierpomp

Hij was een legende in de sportwereld; Rich Piana. Hij ontwikkelde als een van ‘s werelds meest beroemde bodybuilders zijn eigen pre-workout om het maximale uit iedere training te kunnen halen. De 5150 pre-workout werd al snel razend populair in Amerika. Eindelijk te koop in Nederland!

? Klik hier voor alle prijzen en aanbiedingen bij Body & Fit
? Klik hier voor alle prijzen en aanbiedingen bij Body Supplies
? Klik hier voor alle prijzen en aanbiedingen bij Body en Gym Shop

Deze pre-workout is misschien iets duurder dan andere pre-workouts, maar wat je ervoor terugkrijgt is bijna niet te beschrijven. Een enorme piek in energie, meer uithoudingsvermogen en niets anders willen dan doorgaan! Deze pre-workout staat gegarandeerd voor een heftige training en verdient daarom een hoge plek in de top 5 beste pre-workout boosters van 2020!

Deze pre-workout is nog niet heel lang te koop in Nederland, maar al duizenden mensen hebben dit fitness supplement gebruikt! Deze pre-workout werd al snel ontdekt door veel krachtsporters en bodybuilders in heel Nederland. Binnen no-time is deze pre-workout razend populair geworden!

Waarom de 5150 pre-workout kopen?

✅ Legendarische pre-workout ontwikkeld door Rich Piana
✅ Intense spierpomp tijdens het trainen
✅ Verkrijgbaar in 4 overheerlijke smaken
✅ Superieure combinatie in ingrediënten
✅ Staat garant voor een heftige en intense training

? Bekijk alle smaken en prijzen bij Body & Fit
? Bekijk alle smaken en prijzen bij Body Supplies
? Bekijk alle smaken en prijzen bij Body en Gym Shop

Deze pre-workout doet wat het belooft. Dit is dé perfecte pre-workout voor een energieboost, spierpomp en extra uithoudingsvermogen. Met slechts een schepje van dit poeder wil je niks anders dan sporten en het maximale uit je training halen!


#2. C4 Original pre-workout

Deze pre-workout van Cellucor is een van dé beste pre-workouts van 2020 die er op dit moment te koop is! In onze C4 pre-workout review kun je lezen waarom wij zo’n fan zijn van dit product. Het is een van onze favorieten en we bestellen dit pre-workout fitness supplement maandelijks!

Potje C4 pre workout original van C4 cellucor

Voordelen van de C4 Original pre-workout

✔️ Flinke energieboost
✔️ Nieuwe en verbeterde formule
✔️ Enorme verbetering van je prestaties
✔️ Spierpomp tijdens het trainen
✔️ Verhoogde vetverbranding

De C4 Original Pre-workout is zo bijzonder krachtig door de samenstelling van ingrediënten. Hiermee ben je gegarandeerd van een geweldige training! De optimale en verbeterde formule zorgt voor meer kracht, focus, uithoudingsvermogen en energie tijdens het trainen. Resultaat gegarandeerd!

? Klik hier voor alle prijzen en aanbiedingen bij Body & Fit
? Klik hier voor alle prijzen en aanbiedingen bij Body Supplies

Deze pre-workout bevat niets anders dan alleen de beste ingrediënten! Een combinatie tussen creatine nitraat en cafeïne levert een flinke energieboost op en staat garant voor een geweldige training. Het maakt niet uit of je slecht hebt geslapen of gewoon moe bent; met de pre-workout van C4 Original haal je gegarandeerd het beste uit je training!

Wij zijn niet de enige die deze pre-workout kiezen als de beste pre-workout van 2020! Online kun je ontzettend veel ervaringen en recensies van deze pre-workout lezen. Deze pre-workout is wereldwijd verkrijgbaar en razend populair!

Waarom de C4 Original Pre-Workout kopen?

✅ Voor extra energie, kracht en focus tijdens het trainen
✅ Dé pre-workout voor iedere training
✅ Kracht supplement voor een geweldige training
✅ Creatine nitraat voor extra kracht
✅ Lost geweldig op en heerlijk van smaak

? Bekijk alle smaken en prijzen bij Body & Fit
? Bekijk alle smaken en prijzen bij Body Supplies

Ben je op zoek naar de beste pre-workout van 2020? Kies dan voor de C4 Original pre-workout. Dit fitness supplement wordt gebruikt door sporters wereldwijd. En dat is niet vreemd! Meer kracht, energie, focus en uithoudingsvermogen maken dit pre-workout supplement uniek!


#3. The Curse pre-workout

Een pre-workout neem je in voordat je gaat trainen. Maar, de Curse pre-workout kun je maar beter niet te vroeg innemen. Een schepje van deze pre-workout is voldoende om uren intensief te kunnen trainen in de sportschool!

pot pre workout the curse

Voordelen van de The Curse pre-workout

✔️ Meest verkochte pre-workout van Amerika
✔️ Energie boost is mind-blowing
✔️ Kickt enorm snel in
✔️ Buitengewone spierpomp
✔️ 50 doseringen per verpakking!

The Curse pre-workout is een van de meest verkochte pre-workouts van Amerika en dat is niet zonder reden. Dit is precies wat je nodig hebt voor een zware training. Laat niets je meer in de weg staan. Neem 30 minuten voordat je gaat trainen een maatschep en laat de chaos maar beginnen!

? Klik hier voor alle prijzen en aanbiedingen bij Body & Fit
? Klik hier voor alle prijzen en aanbiedingen bij Body Supplies
? Klik hier voor alle prijzen en aanbiedingen bij Bodystore

Deze pre-workout doet meer dan zijn werk. Heb jij ook altijd last van inzinkingen en weinig energie na het trainen als je een pre-workout hebt ingenomen? Dat is verleden tijd met The Curse pre-workout. De gebalanceerde dosering zorgt ervoor dat je na het trainen geen last hebt van futloosheid en moeheid!

Niks staat je nog in de weg na het innemen van deze pre-workout. Het is een strijd die je tegen jezelf zult aangaan. Ben je bereid om voor het maximale te gaan, en dan nog een schepje daarbovenop?

Waarom The Curse pre-workout kopen?

✅ Stimuleert spiergroei en spieropbouw
✅ Speciaal ontwikkeld voor krachtsporters
✅ Het effect is direct merkbaar en voelbaar
✅ Ongeveer 50 serveringen per verpakking
✅ Geen inzinkingen in energie na het trainen

? Bekijk alle smaken en prijzen bij Body & Fit
? Bekijk alle smaken en prijzen bij Body Supplies
? Bekijk alle smaken en prijzen bij Bodystore

Deze pre-workout lost snel op, het effect is direct merkbaar en je ervaart een enorme piek in energie tijdens het trainen. Wat ons betreft een terechte positie in de top 5 beste pre-workout boosters van 2020!


#4. Gold Standard pre-workout

Een van ‘s werelds bekendste merken in de fitness wereld heeft nu eindelijk ook een pre-workout uitgebracht! We hebben het hier natuurlijk over de Gold Standard pre-workout van Optimum Nutrition!

pot met gold standard pre workout van optimum nutrition

Voordelen van de Gold Standard pre-workout

✔️ Gecertificeerd Informed Sports
✔️ Vrij van banned substances
✔️ Ingrediënten uit natuurlijke bronnen
✔️ Bevat creatine voor extra kracht
✔️ Verkrijgbaar in 5 smaken

De Gold Standard pre-workout van Optimum Nutrition is een pre-workout die je een keer geprobeerd moet hebben als sporter. Als je de kwalitatief van de producten van Optimum Nutrition eens geprobeerd hebt wil je nooit meer anders! Deze pre-workout verdient dan ook een plaats in de top 5 beste pre-workout boosters van 2020!

? Klik hier voor alle prijzen en aanbiedingen bij Body & Fit
? Klik hier voor alle prijzen en aanbiedingen bij Body Supplies

De Gold Standard pre-workout heeft een zeer krachtige werking. Je voelt het effect al binnen 20 minuten na het innemen. Je zult merken dat je een betere focus tijdens het trainen hebt en dat je trainingen zullen verbeteren! Optimum Nutrition bewijst zichzelf wederom met een pre-workout van geweldige kwaliteit! 

De Gold Standard pre workout van Optimum Nutrition is alleen voor serieuze bodybuilders en krachtsporters. De samenstelling van een van de beste pre-workout boosters van dit moment legt de lat enorm hoog voor alle andere pre-workouts op de markt!

Waarom Gold Standard pre-workout kopen?

✅ Vrij van onnodige stoffen
✅ Bevat enkel de beste ingrediënten
✅ Optimum Nutrition is wereldwijd bekend
✅ Duizenden positieve reviews

? Bekijk alle smaken en prijzen bij Body & Fit
? Bekijk alle smaken en prijzen bij Body Supplies

Ben je op zoek naar een pre-workout die bij jou past? Dan zou dat de Gold Standard pre-workout van Optimum Nutrition wel eens kunnen zijn. De gedoseerde serving maakt deze pre-workout ook geschikt voor beginners!


#5. NO XPLODE 3.0

Het is misschien wel een van de meest besproken pre workout van de afgelopen jaren; de NO XPLODE 3.0 van BSN. De legendarische pre-workout is eindelijk terug, en nu nog beter dan ooit! Deze pre-workout verdient zeker een plek in de top 5 beste pre-workout boosters van 2020!

pot met no xplode 3.0 pre workout

Voordelen van de NO XPLODE 3.0

✔️ Legendarische pre-workout
✔️ Kwaliteit van topmerk BSN
✔️ 75% kiest voor dit supplement
✔️ BSN is supplementen marktleider

Als je al langer sport dan weet je het misschien nog. In 2004 introduceerde BSN haar eerste pre-workout supplement. Sindsdien zijn ze continu bezig met het verbeteren van hun ultieme formule! Wereldwijd maken de meest bekende krachtsporters, bodybuilders en atleten gebruik van de producten van BSN!

? Klik hier voor alle prijzen en aanbiedingen bij Body & Fit
? Klik hier voor alle prijzen en aanbiedingen bij Body Supplies

NO XPLODE 3.0 is wereldwijd een van de meest verkochte pre-workout supplementen. Je merkt direct het verschil als je deze pre-workout inneemt. De werking is zelfs zo sterk dat je binnen enkele minuten al extra energie, kracht en uithoudingsvermogen voelt.

Deze pre-workout is een van de eerste supplementen dat binnen enkele minuten je lichaam voorziet van energie, mentale focus, intensiteit en maximale spierpomp. Je merkt direct een extreme piek in energielevel. De ingrediënten in deze pre-workout staan garant voor een gruwelijke spierpomp!

Waarom Gold Standard pre-workout kopen?

✅ Toename in vetvrije massa
✅ Werkt al binnen enkele minuten
✅ Garantie voor een gruwelijke spierpomp
✅ Brute kracht en meer energie
✅ Ervaar het zelf en begrijp waarom BSN marktleider is

? Bekijk alle smaken en prijzen bij Body & Fit
? Bekijk alle smaken en prijzen bij Body Supplies

Al jarenlang staat deze pre-workout van marktleider BSN aan de top. Dit product doet wat het moet doen en wat je ervan verwacht. Verzeker jezelf maximaal resultaat tijdens het trainen met deze pre-workout!


De beste pre-workout

pot met 5150 pre workout van rich piana als beste pre workout 2020

Er zijn heel veel verschillende soorten pre-workouts. Het kan daarom lastig zijn om erachter te komen welke pre-workout het beste bij jou past. Wij hebben daarom bijna alle soorten pre-workouts die online verkrijgbaar zijn voor jou getest. Onze favoriet en absolute nummer 1 is de 5150 pre-workout van 5% Nutrition Rich Piana!

Ervaar zelf waarom wij dit de beste pre-workout van 2020 vinden. Je ervaart een extreme spierpomp, piek in energie en toename in kracht. Rich Piana is niet voor niets een legende geweest in de wereld van krachtsport! Ervaar het zelf en breng je volgende training naar een hoger niveau met het innemen van deze legendarische pre-workout!

? Koop de beste pre workout van 2020 direct met korting!


pot met miss fitness pre workout van xxl nutrition als beste pre workout voor vrouwen

De beste pre-workout voor vrouwen

Alle bovenstaande pre-workouts zijn geschikt voor zowel mannen of vrouwen. Toch kan het zo zijn dat bovenstaande pre-workouts te zwaar zijn voor vrouwen. Bijvoorbeeld door de hoge dosering cafeïne of andere voedingsingrediënten. Wij zijn daarom op zoek gegaan naar de beste pre-workout voor vrouwen!

Onze keuze voor het beste pre-workout supplement voor vrouwen is gegaan naar de Miss Fitness pre-workout van XXL Nutrition! Deze pre-workout is samengesteld door vrouwelijke atletes. Het unieke aan deze pre-workout is dat dit product ook trainingsbooster en fatburner bevat!

Deze pre-workout is speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Het maakt niet uit of je doet aan duursport, krachtsport of een andere vorm van sport. Met de Miss Fitness pre-workout garandeer je jezelf van een geweldige training!

? Bekijk hier de beste pre workout van 2020 voor vrouwen


Beste pre-workout zonder cafeïne

pot met rich piana full as f#ck pre workout als beste pre workout 2020 zonder cafeine

Veel pre-workouts bevatten cafeïne, hierdoor krijg je zo’n enorme piek in energie. Toch is cafeïne voor veel mensen overbodig in een pre-workout. Cafeïne zit bovendien in koffie, thee en frisdranken. Drink jij deze drank op de dag? Dan kun je beter kiezen voor een pre-workout zonder cafeïne!

Ook houdt cafeïne je wakker. Als je dus gaat sporten in de avond en je neemt een pre-workout voor de training zul je merken dat je lastig in slaap zult vallen. Dit komt door de cafeïne in de pre-workout. Train je ‘s avonds? Dan kun je het beste kiezen voor een pre-workout zonder cafeïne!

Onze keuze voor de beste pre-workout zonder cafeïne is gegaan naar de FULL AS F#CK van Rich Piana. Eerder in deze top 5 beste pre-workout boosters van 2020 las je al over onze favoriet; de 5150 pre-workout. Ook de FULL AS F#CK pre-workout is ontwikkeld door de legendarische bodybuilder Rich Piana. Deze pre-workout bevat alleen geen cafeïne. 

? Koop de beste pre workout zonder cafeïne direct met korting!


Beste pre-workout zonder creatine

c4 ripped pre workout van cellucor original als beste pre-workout zonder creatine

Eerder in dit lijstje met de top 5 beste pre-workout supplementen van 2020 las je over de C4 Original pre-workout. Een variant hierop is de C4 Ripped pre-workout! Deze pre-workout is speciaal ontwikkeld voor sporters die op zoek zijn naar een pre-workout zonder creatine.

Er kunnen echter redenen zijn om geen creatine te nemen. Misschien heb je een aandoening aan de nieren waardoor je geen creatine mag. Ook zorgt creatine voor gewichtstoename. Creatine zorgt er namelijk voor dat de spieren vocht vasthouden. Als je probeert af te vallen kan dit niet gewenst zijn!

Onze favoriete pre-workout zonder creatine is de C4 Ripped pre-workout. Je ervaart bij deze pre-workout booster nog steeds de spierpomp, de boost in energie en een sterke mentale focus. Er is alleen een verschil; deze pre-workout is vrij van creatine!

? Koop de beste pre workout zonder creatine direct met korting!


Welke soort pre-workout is het beste?

Het kan lastig zijn om het beste pre workout supplement te vinden dat bij jou past. Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende soorten pre-workouts op de markt dat het lastig kan zijn om een keuze te maken.

Met deze top 5 beste pre-workout booster van 2020 hopen we je geholpen te hebben met het vinden van de pre-workout die het beste bij jou past! Het gebruik van een pre-workout verschilt van persoon tot persoon. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met leeftijd en gewicht. Maar ook je tolerantie voor een bepaald product.


Beste fitness supplementen

Beste eiwitshake van 2020
Beste pre-workout van 2020
Beste afslankpillen 2020
Beste maaltijdvervangende shakes van 2020

✔️ Handig! Vind je het lastig om erachter komen welke pre-workout bij jou past? Vind eenvoudig, gratis, makkelijk en snel de pre-workout supplement dat bij jou past op onze website!


Top 5 beste pre-workout boosters van 2020!

 1. 5150 pre-workout

  Deze pre-workout doet wat het belooft. Dit is dé perfecte pre-workout voor een energieboost, spierpomp en extra uithoudingsvermogen. Met slechts een schepje van dit poeder wil je niks anders dan sporten en het maximale uit je training halen!

 2. C4 Original pre-workout

  Ben je op zoek naar de beste pre-workout van 2020? Kies dan voor de C4 Original pre-workout. Dit fitness supplement wordt gebruikt door sporters wereldwijd. En dat is niet vreemd! Meer kracht, energie, focus en uithoudingsvermogen maken dit pre-workout supplement uniek!

 3. The Curse pre-workout

  Deze pre-workout lost snel op, het effect is direct merkbaar en je ervaart een enorme piek in energie tijdens het trainen. Wat ons betreft een terechte positie in de top 5 beste pre-workout boosters van 2020!

 4. Gold Standard 100% pre-workout

  Ben je op zoek naar een pre-workout die bij jou past? Dan zou dat de Gold Standard pre-workout van Optimum Nutrition wel eens kunnen zijn. De gedoseerde serving maakt deze pre-workout ook geschikt voor beginners!

 5. NO. 3 XPLODE

  Al jarenlang staat deze pre-workout van marktleider BSN aan de top. Dit product doet wat het moet doen en wat je ervan verwacht. Verzeker jezelf maximaal resultaat tijdens het trainen met deze pre-workout!


5 Replies to “Beste pre-workout 2020”

Goed artikel! Zou je ook een keer een review kunnen schrijven van de Ripped Workout van Body & Fit? Ik twijfel om deze te kopen, aangezien het zijn voor en nadelen.

Hi Sander, bedankt voor je reactie!

Leuk idee! Ik zal deze pre workout binnenkort kopen en reviewen!

Ik zal de link naar het artikel dan hier in de reacties sturen ?

Leave a comment