maaltijdvervangende shake

Beste maaltijdvervangende shake

Ben je op zoek naar een maaltijdvervangende shake die jou helpt bij het afvallen en ook nog eens tijd helpt besparen? Op deze pagina vind je de drie meest caloriearme maaltijdshakes. Snel te bereiden en voedzaam!

beste maaltijdvervangende shakes 2020 - de 3 beste maaltijdvervangers

Wij drinken iedere dag een maaltijdvervangende shake! Iedere sporter weet dat krachttraining slechts 20% uitmaakt van goed resultaat. De overige 80% gaat om voeding. Je moet daarbij een balans hebben in eiwitten, koolhydraten en vetten!

Ik krijg veel vragen van mensen die gewicht proberen te verliezen of maaltijdvervangende shakes werken. Ook vragen de meeste mensen wat de beste maaltijdvervangende shake is en of afvallen met eiwitshakes werkt.

Met een maaltijdvervangende shake vervang je een reguliere maaltijd. Je valt af, omdat deze meal replacement shakes minder calorieën bevatten dan een gewone maaltijd. Het is daarbij belangrijk om een maaltijdvervangende shake te kiezen met een balans in voldoende eiwitten, koolhydraten, vetten en vezels!

Het is niet makkelijk om de juiste maaltijdvervangende shake te kiezen. Zo zijn er shakes die beweren gezond te zijn, maar soms meer suiker dan een glas frisdrank bevatten! Ook hebben lang niet alle maaltijdvervangende shakes voldoende vitamines en mineralen om een reguliere maaltijd compleet te vervangen.

Met honderden maaltijdvervangers op de markt is het dan ook lastig om de beste maaltijdvervangende shake van 2020 te kiezen.  

Wij hebben om die reden van een aantal verschillende merken maaltijdvervangers gekocht en getest. Hieruit hebben wij de een top 3 lijst gemaakt van de beste maaltijdvervangende shake van 2020!

Laten we eens kijken naar de beste maaltijdvervanger die je helpt om dagelijks voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen, tijd te besparen en overal mee naartoe te nemen is!

beste maaltijdvervangende shake

De 3 beste maaltijdvervangende shakes van 2020

Hieronder vind je een lijst met de beste maaltijdvervangende shake van 2020! We hebben alle maaltijdvervangende shakes getest op heel veel aspecten. Met onderstaande maaltijdvervangers bespaar je zeker weten tijd en weet je zeker dat je niet de fout ingaat!


#1. Low Calorie Meal

Dit is de beste maaltijdvervangende shake die er al jaren te koop is. Deze maaltijdvervanger is in 2016 verkozen tot de beste maaltijdvervangende shake door de Consumentenbond! Met een prijs van slechts €0,87 per serving is dit ook nog eens de goedkoopste maaltijdvervangende shake van dit moment. Het is niet voor niets onze favoriet en we bestellen deze maaltijdvervanger wekelijks. 

pot met low calorie meal van body en fit als maaltijdvervangende shake

Voedingswaarde per serving (58,1 gram)

✔️ Calorieën = 218 kcal
✔️ Eiwitten = 22,9 gram
✔️ Koolhydraten = 13,8 gram
✔️ Vetten = 6,4 gram
✔️ Suikers = 2,1 gram
✔️ Vezels = 7,0 gram

Uit onderzoek van de Consumentenbond waar maar liefst 31 verschillende maaltijdvervangers zijn getest, is de Low Calorie Meal van Body & Fit als de absolute nummer 1 maaltijdvervanger voor gewichtsverlies uit de test gekomen.

? Klik hier voor alle prijzen en aanbiedingen bij Body & Fit

Met de Low Calorie Meal kun je één of meerdere maaltijden per dag vervangen. Perfect als ontbijt, lunch, avondeten of wanneer je maar wilt. Ideaal in elk dieet en ook als je haast hebt en toch niets tekort te komen.

Een maaltijdvervanger moet voldoen aan bepaalde eisen, zo moet een maaltijdvervanger minimaal 25% eiwitten bevatten. De Low Calorie Meal bevat maar liefst 36% eiwit! Eiwitten zorgen voor sterkere spieren en ondersteunen snel herstel van de spieren na training.

Deze maaltijdvervangende shake bevat 0 gram toegevoegde suikers. Iedere serving bevat slechts 218 calorieën! Daarmee is deze maaltijdvervanger een suikervrij en caloriearm alternatief op iedere maaltijd.

Waarom de Low Calorie Meal kopen?

✅ Nr.1 maaltijdvervangende shake volgens de Consumentenbond
✅ Perfect voor iedereen ter vervanging van een maaltijd
✅ 0 gram suikers, 100% smaak
✅ Slechts 218 calorieën per serving
✅ Gebalanceerde combinatie in voedingswaarde
✅ Vol met vitamines en mineralen 

? Bekijk alle smaken en prijzen bij Body & Fit

De Low Calorie van Body & Fit staat niet voor niets zo hoog in de top 3 beste maaltijdvervangende shakes van 2020! Verkozen door de Consumentenbond als beste maaltijdvervanger, laag in calorieën en ook nog eens hoog in vezels en eiwitten. Deze combinatie haalt het hongergevoel weg en draagt bij aan gewichtsverlies!


#2. Low Calorie Meal Ready to Drink

Heb je ‘s ochtends haast en geen tijd om ontbijt klaar te maken, of neem je tussendoor liever een voedzame en gezonde maaltijd in plaats van een snelle snack? Dan is de Low Calorie Meal Ready to Drink van Body & Fit iets voor jou!

Low Calorie Meal Ready to Drink maaltijdvervanger

Voedingswaarde per flesje (330 ml)

✔️ Calorieën = 201 kcal
✔️ Eiwitten = 15,6 gram
✔️ Koolhydraten = 15,0 gram
✔️ Vetten = 6,5 gram
✔️ Suikers = 3,2 gram
✔️ Vezels = 10,0 gram

Dit is een kant-en-klare maaltijdvervangende shake speciaal voor gewichtsverlies en gewichtsbeheersing. Waanzinnig lekker van smaak rijk aan vezels. Klaar voor gebruik en in een handige meeneemverpakking direct beschikbaar voor gebruik! 

? Klik hier voor alle prijzen en aanbiedingen bij Body & Fit

Met de Low Calorie Meal Ready to Drink kun je één of meerdere maaltijden per dag vervangen voor gewichtsverlies of gewichtsbeheersing. Perfect als ontbijt, lunch, avondeten of wanneer je maar wilt. Ideaal in elk dieet en ook als je haast hebt en niets tekort wil komen.

Met één flesje Low Calorie Meal Ready to Drink krijg je 30% van de Referentie-Inname (RI) binnen aan vitamines en mineralen. Lekker, handig en verantwoord! Dit is dus ook nog eens een van de gezondste maaltijdvervangende shake verkrijgbaar op dit moment!

Heb je moeite met eiwitrijk ontbijten in de ochtend? Deze maaltijdvervangende shake is hoog in eiwitten en vezels. Daarmee geef je jouw lichaam voldoende energie en kracht voor een goed begin van de dag!

Waarom de Low Calorie Meal Ready to Drink kopen?

✅ Complete maaltijdvervanger speciaal voor gewichtsverlies
✅ Handige on-the-go meeneemverpakking
✅ Maar liefst 10 gram vezels per verpakking
✅ Slechts 201 calorieën per serving
✅ Waanzinnig lekker van smaak
✅ Gebalanceerde en lekkere maaltijdvervanger

? Bekijk alle smaken en prijzen bij Body & Fit

Een flesje Low Calorie Meal Ready to Drink neem je handig mee naar kantoor, werk of school. Heb je geen tijd? Geen probleem! Deze maaltijdvervangende shake heeft een handige meenemeenverpakking die je overal mee naartoe kunt nemen! Wij vinden dit niet voor niets een van de beste maaltijdvervangende shakes van 2020.


#3. Vegan Low Calorie Meal

De Vegan Low Calorie Meal is een maaltijdvervangende vegetarische eiwit shake vol met plantaardige eiwitten, bouwstoffen, vezels, energie, vitamines, mineralen en ook nog eens zeer laag in calorieën. Suikerarm en 100% plantaardig!

vegan low calorie meal maaltijdvervangende eiwitshake proteine shake

Voedingswaarde per serving (50,1 gram)

✔️ Calorieën = 202 kcal
✔️ Eiwitten = 17,7 gram
✔️ Koolhydraten = 14,3 gram
✔️ Vetten = 6,6 gram
✔️ Suikers = 0,8 gram
✔️ Vezels = 4,9 gram

Hoog in eiwitten en extreem laag in calorieën! De Vegan Low Calorie Meal van Body & Fit is geschikt voor vegetariërs en veganisten. Deze maaltijdvervangende proteïne shake bevat enkel plantaardige eiwitten!

? Klik hier voor alle prijzen en aanbiedingen bij Body & Fit

Met deze maaltijdvervangende eiwitshake kun je één of meerdere maaltijden per dag vervangen. Perfect als ontbijt, lunch, avondeten of als gezonde avondsnack. Ideaal in elk dieet, maar ook als je haast hebt en toch de aanbevolen bouw-, voedingsstoffen, hoogwaardige eiwitten en vitamines binnen wilt krijgen.

Dit is de beste maaltijdvervanger voor gewichtsverlies voor iedereen 100% natuurlijk en plantaardig leeft. Deze maaltijdvervanger plantaardige eiwitten en zelfs 0 toegevoegde suikers. Een echte clean label maaltijdvervanger voor mensen die kiezen voor topkwaliteit. 

Probeer je verantwoord en bewust te leven en tegelijkertijd wat overtollige kilo’s kwijt te raken? Dan is dit de beste maaltijdvervangende shake voor jou! Plantaardig, vrij van suikers en eiwitrijk. De keuze maaltijdvervanger van iedere verantwoorde sporter. 

Waarom de Vegan Low Calorie Meal kopen?

✅ High protein maaltijdvervanger voor gewichtsverlies
✅ Vol met plantaardige eiwitten
✅ Perfect als ontbijt, lunch of avondeten
✅ 100% vegetarisch en vegan
✅ Meer dan 17 gram eiwitten per shake
✅ De lekkerste en beste maaltijdvervangende shake

? Bekijk alle smaken en prijzen bij Body & Fit

Deze shake bestaat uit een hoop gezonde eiwitten van natuurlijke bronnen als erwten. Hier zijn een hoop verschillende groentes aan toegevoegd voor extra gezondheidsvoordelen. Zoals extra vitamines en mineralen die nodig zijn voor een sterk en gezond lichaam. Wat ons betreft een terechte positie in de top 3 beste maaltijdvervangende shake van 2020!


Afvallen met maaltijdvervangende shake

beste maaltijdvervangende shake low calorie meal

Maaltijdvervangers zoals repen of eiwitshakes zijn een snelle manier om wat overtollige kilo’s te verliezen. Afvallen is mogelijk met maaltijdvervangers. Een maaltijdvervangende shake bevat minder calorieën dan een volledige maaltijd, maar bevat wel de voedzame en gezonde ingrediënten voor een gezond en sterk lichaam.

Afvallen is alleen mogelijk als je minder calorieën eet dan dat je binnenkrijgt en helpt je onder de dagelijkse caloriebehoefte te blijven. Hierdoor verlies je gewicht.

De beste maaltijdvervangende shake van 2020 is wat ons betreft de Low Calorie Meal van Body & Fit. Dit is de lekkerste maaltijdvervanger laag in calorieën, boordevol met vitamines en mineralen!


Vloeibare maaltijdvervangers

Vloeibare maaltijdvervangers

Ben je op zoek naar vloeibare maaltijdvervangers? In deze top 3 beste maaltijdvervangende shakes van 2020 heb je kunnen lezen over de Low Calorie Meal Ready to Drink! De naam van deze vloeibare maaltijdvervanger zegt het eigenlijk al.

Dit is een kant-en-klare maaltijdvervangende shake speciaal voor gewichtsverlies en gewichtsbeheersing. Waanzinnig lekker van smaak rijk aan vezels. Klaar voor gebruik en in een handige meeneemverpakking direct beschikbaar voor gebruik! 

Een flesje Low Calorie Meal Ready to Drink neem je handig mee naar kantoor, werk of school. Heb je geen tijd? Geen probleem. Deze vloeibare maaltijdvervanger neem je overal mee naartoe!


Maaltijdvervangers shake

Slimfast meal replacement powder maaltijdvervangende proteineshake

Heb je geen tijd om te koken of ben je op zoek naar een gezond en verantwoord alternatief op een reguliere maaltijd? Dan is een maaltijdvervangende shake misschien iets voor jou! Bespaar tijd en ben tegelijkertijd verantwoord en gezond bezig.

Een maaltijdvervangende shake bevat een gebalanceerde dosering aan eiwitten, koolhydraten en vetten en zit tegelijkertijd vol met vitamines en mineralen. Een gezonde en verantwoorde keuze is het Meal Replacement Powder van Slim Fast.

Deze eiwitshake is binnen enkele seconden te bereiden en haalt het meeste uit je maaltijden. Klaar binnen enkele seconden. Meng de eiwitshake met water of melk en je bent klaar. Vol met vitamines, mineralen, eiwitten en vezels.


Beste fitness supplementen

Beste eiwitshake van 2020
Beste pre-workout van 2020
Beste afslankpillen van 2020
Beste maaltijdvervangende shake van 2020

Handig! Vind je het lastig om erachter komen welke pre-workout bij jou past? Vind eenvoudig, gratis, makkelijk en snel de maaltijdvervangende shake die bij jou past op onze website! 


Maaltijdvervangende shake

 1. Low Calorie Meal Body & Fit

  De Low Calorie van Body & Fit staat niet voor niets zo hoog in de top 3 beste maaltijdvervangende shakes van 2020! Verkozen door de Consumentenbond als beste maaltijdvervanger, laag in calorieën en ook nog eens hoog in vezels en eiwitten. Deze combinatie haalt het hongergevoel weg en draagt bij aan gewichtsverlies!

 2. Low Calorie Meal Body & Fit Ready to Drink

  Een flesje Low Calorie Meal Ready to Drink neem je handig mee naar kantoor, werk of school. Heb je geen tijd? Geen probleem! Deze maaltijdvervangende shake heeft een handige meenemeenverpakking die je overal mee naartoe kunt nemen!

 3. Vegan Low Calorie Meal

  Deze shake bestaat uit een hoop gezonde eiwitten van natuurlijke bronnen als erwten. Hier zijn een hoop verschillende groentes aan toegevoegd voor extra gezondheidsvoordelen. Zoals extra vitamines en mineralen die nodig zijn voor een sterk en gezond lichaam.

 4. Slimfast Meal Replacement Powder

  Een maaltijdvervangende shake bevat een gebalanceerde dosering aan eiwitten, koolhydraten en vetten en zit tegelijkertijd vol met vitamines en mineralen. Een gezonde en verantwoorde keuze is het Meal Replacement Powder van Slim Fast.


2 Replies to “Beste maaltijdvervangende shake”

Het merk Body & fit is niet het beste merk ik ben er alergies voor …
De shakes word ik enorm misselijk van en moet er van overgeven ….
Vitamine tabletten krijg ik mega hoofdpijn van

Leave a comment