Beste eiwitshake 2020

Ben je op zoek naar de beste eiwitshake van 2020? Op deze pagina vind je de tien beste en gezonde eiwitshakes om het nieuwe jaar goed te beginnen!

de beste eiwitshake van 2020, de 10 beste shakes banner

Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent voor ons bijna allemaal in Nederland maar een ding; het hebben van goede voornemens! We hebben allemaal wel iets wat we graag zouden willen afleren.

Het nieuwe jaar is hier een mooi begin voor. Vooral gezonder eten en meer bewegen staat massaal bovenaan ons lijstje! Toch is het niet makkelijk om een nieuwe levensstijl te hebben.

Voor veel mensen is het sporten bij een sportschool in de buurt een grote uitdaging. Maar, gezonde voeding is vaak het grootste struikelblok!

Én dat is niet vreemd! Iedereen weet dat sporters extra eiwitten moeten eten voor spierherstel en spiergroei. Of je nou bezig bent met afvallen, aankomen of gezonder worden – iedereen die extra beweegt moet voldoende eiwitten krijgen.

Fitness supplementen zijn hier een geweldige manier voor! Eiwitshakes zijn een snelle, betrouwbare en geweldige manier om dagelijks voldoende eiwitten binnen te krijgen.

Toch kan het lastig zijn om de beste eiwitshake te vinden die bij jou past! Er zijn ontzettend veel eiwitshakes. Daarom helpen wij je een handje op weg om de goede voornemens van dit jaar vast te houden en te halen! In deze blog hebben wij de beste eiwitshakes van 2020 voor je opgezocht!

man spant biceps aan

Top 10 beste eiwitshake van 2020

Hieronder vind je de tien beste eiwitshakes van 2020! Ons team heeft alle eiwitshakes zelf getest en beoordeeld op alles wat er maar te bedenken is! Onderstaande eiwitshakes zijn de beste eiwitshakes die maar kunt krijgen en boek je zeker progressie!

#1. Gold Standard 100% Whey Protein

Deze eiwitshake van Optimum Nutrition is een van de beste eiwitshakes die er op dit moment te koop is! Het is onze favoriet en we bestellen deze eiwitshake maandelijks. Waarom? Dat leggen we je uit!

Pot met Gold Standard 100% Whey van Optimum Nutrition

Voedingswaarde per maatschep (29,4 gram)

✔️ Calorieën = 110 kcal
✔️ Eiwitten = 24,2 gram
✔️ Koolhydraten = 1,3 gram
✔️ Vetten = 0,9 gram
✔️ Suikers = 1,1 gram

De Gold Standard 100% Whey Protein van Optimum Nutrition bevat alle ingrediënten die nodig zijn voor spiergroei! Naast een hoge dosering eiwitten bevat iedere serving ook glutamine en BCAA’s die jouw lichaam nodig heeft om spieren snel te herstellen en op te bouwen!

? Klik hier voor alle prijzen en aanbiedingen bij Body & Fit

Deze eiwitshake bevat alleen maar hoogwaardige wei-eiwitten! Dit type eiwit wordt extra snel opgenomen door de spieren en bevordert spierherstel en spiergroei. Het maakt niet uit of je gezonder probeert te leven, spiermassa probeert op te bouwen of af te vallen; de Gold Standard 100% Whey Protein past bij jouw doel!

Laag in vetten en koolhydraten, hoog in eiwitten en makkelijk oplosbaar! Dat zijn de 3 eigenschappen die deze eiwitshake het beste omschrijven. Je kunt deze eiwitshake zowel met water als melk mengen

Waarom de Gold Standard 100% kopen?

✅ De hoogste kwaliteit voor de beste prijs
✅ Geproduceerd door ‘s werelds grootste fabrikant
✅ Snel opgenomen door het lichaam
✅ De beste eiwitshake voor spierherstel, spieropbouw of gezonder leven
✅ Laag in calorieën, vetten en koolhydraten
✅ Extreem hoog in eiwitten per serving

? Bekijk alle smaken en prijzen bij Body & Fit

De Gold Standard 100% Whey Protein behoort tot de beste eiwitshakes door de extreem hoge kwaliteit eiwitten en de geweldige verhouding in voedingswaarden! En dat ook nog eens voor een scherpe prijs!


#2. Whey Perfection

De Whey Perfection van Body & Fit is de meest verkochte eiwitshake van Europa! Vraag maar eens rond bij jou in de sportschool naar welke eiwitshake iedereen gebruikt. Het merendeel zal de Whey Perfection van Body & Fit in huis hebben! Ook wij kopen regelmatig dit eiwitpoeder, zoals je kunt teruglezen in onze Whey Perfection review!

pot met whey perfection van Body & Fit

Voedingswaarde per maatschep (29,4 gram)

✔️ Calorieën = 111 kcal
✔️ Eiwitten = 21,9 gram
✔️ Koolhydraten = 2,1 gram
✔️ Vetten = 1,6 gram
✔️ Suikers = 1,4 gram

Whey Perfection staat voor smaak, kwaliteit en prijs tot in perfectie! Dit is de meest verkochte eiwitshake van Nederland. Naast het enorme aanbod aan smaken is de prijs een van de aspecten wat deze eiwitshake zo aantrekkelijk maakt! De Whey Perfection is daarom niet alleen een van de beste eiwitshakes van 2020, maar ook een van de goedkoopste eiwitshakes van 2020!

? Klik hier voor alle prijzen en aanbiedingen bij Body & Fit

De Whey Perfection van Body & Fit heeft ontzettend veel testen doorstaan. De kwaliteit van dit eiwitpoeder is de laatste jaren continu verbeterd om tot een optimale formule te komen. Deze eiwitshake bevat enkel de hoogste kwaliteit eiwitten. Alsof dat nog niet voldoende is bevat dit eiwitpoeder ook glutamine, aminozuren en onmisbare BCAA’s! 

De Whey Perfection is exclusief bij Body & Fit verkrijgbaar. Door de unieke samenstelling bevat iedere eiwitshake bijna 22 gram eiwitten! Dit eiwitpoeder is vrij van toegevoegde en onnatuurlijke suikers en is daarmee voor iedere sporter geschikt. 

Waarom de Whey Perfection kopen?

✅ Het goedkoopste eiwitpoeder verkrijgbaar in Nederland
✅ Snel opneembare eiwitten
✅ Verbeterde formule voor optimaal herstel en spiergroei
✅ Verkrijgbaar in 36 overheerlijke smaken
✅ Bevat extra glutamine, aminozuren en onmisbare BCAA’s

? Bekijk alle smaken en prijzen bij Body & Fit

De Whey Perfection is een van de beste eiwitshakes van 2020 door de geweldige verhouding tussen prijs en kwaliteit. Een van de goedkoopste eiwitshakes van Nederland en kwalitatief ook nog eens erg hoog!


#3. ISO-100 Hydrolyzed

Een terecht positie in de top 3 wat ons betreft!. Dit eiwitpoeder is extreem hoog in eiwitten per serving, bevat enkel hoogwaardige eiwitten en is snel opneembaar. Toch is dit eiwitpoeder iets prijziger. Daarom hebben wij deze eiwitshake beloond met de 3e positie!

pot met iso-100 hydrolyzed van dymatize

Voedingswaarde per maatschep (30,0 gram)

✔️ Calorieën = 110 kcal
✔️ Eiwitten = 25,1 gram
✔️ Koolhydraten = 2,3 gram
✔️ Vetten = 0,1 gram
✔️ Suikers = 0,5 gram

De geavanceerde formule van de ISO-100 Hydrolyzed is speciaal samengesteld voor sporters. Zo bevat dit eiwitpoeder alleen de beste eiwitten. Om ook sporters met een caloriearm dieet een mogelijkheid te geven om eiwitshakes te gebruiken bevat dit eiwitpoeder slechts 0,1 gram vet per serving!

Naast weinig vetten zitten er ook nauwelijks suikers in dit eiwitpoeder. Dit eiwitpoeder is daardoor ook geschikt voor sporters die een suikerarm dieet volgen en daarmee een geweldige suikervrije eiwitshake! Er is geen enkele eiwitshake verkrijgbaar op dit moment die lager is in vetten dan de ISO-100 Hydrolyzed van Dymatize!

? Klik hier voor alle prijzen en aanbiedingen bij Body & Fit

De ISO-100 Hydrolyzed is verkrijgbaar in een heel hoop lekkere en frisse smaken. Het maakt niet uit of je een zoetekauw bent of toch liever kiest voor een wat neutralere smaak, de ISO-100 Hydrolyzed is verkrijgbaar in heel veel smaken!

Het eiwitpoeder van de ISO-100 Hydrolyzed is gemaakt van gehydrolyseerd wei-eiwit. Dit betekent dat de eiwitten makkelijk worden afgebroken en licht verteerbaar zijn. Dit komt door de combinatie tussen veel eiwitten en weinig vetten en suikers.

Waarom de ISO-100 Hydrolyzed kopen?

✅ Ultra hoge kwaliteit eiwitten
✅ De beste eiwitshake van 2020 voor in een koolhydraat- of suikerarm dieet
✅ Bijna 0 gram vet per serving
✅ Verkrijgbaar in ongelofelijk lekkere smaken
✅ Snelle opname en ligt niet zwaar op de maag

? Bekijk alle smaken en prijzen bij Body & Fit

De ISO-100 Hydrolyzed is iets prijziger dan de gemiddelde eiwitshake, maar als je liever wat meer betaald voor kwaliteit dan moet je kiezen voor dit eiwitpoeder. Op dit moment is dit een van de beste eiwitshakes van 2020!


#4. Premium Whey Protein

De Premium Whey Protein is het meest verkochte eiwitpoeder in Amerika! Misschien heb je er nog nooit van gehoord, maar dit eiwitpoeder wint ook enorme markt in Europa.

Het was wat ons betreft niet de vraag of deze eiwitshake naar Europa zou komen, maar wanneer. Dit eiwitpoeder verdient niet voor niets de 4de plaats voor de beste proteïne shake van 2020! 

zak met whey protein premium van muscletech

Voedingswaarde per maatschep (40,0 gram)

✔️ Calorieën = 140 kcal
✔️ Eiwitten = 20,1 gram
✔️ Koolhydraten = 8,9 gram
✔️ Vetten = 1,5 gram
✔️ Suikers = 3,0 gram

Het hoge gehalte koolhydraten in deze eiwitshake maakt dit eiwitpoeder naast spierherstel uitermate geschikt voor tijdens het bulken! Naast eiwitten bevat de unieke formule van dit eiwitpoeder ook extra BCAA’s, glutamine en creatine! Een geweldig eiwitpoeder voor snelle spieropbouw!

? Klik hier voor alle prijzen en aanbiedingen bij Body & Fit

Muscletech is al jarenlang een van de grotere spelers in Amerika en wint langzamerhand steeds meer markt in Europa! De Premium Whey Protein draagt bij aan snel spierherstel en spieropbouw na een zware of intensieve training! Whey eiwit is ideaal om ‘s ochtends te nemen, voor- of na de training!

De eiwitten van de Premium Whey Protein zijn eiwitten met hoge biologische waardes en uitstekende opneembaarheid voor de spieren. De combinatie tussen whey-concentraat en whey-isolaat maken dit eiwitpoeder snel opneembaar voor je spieren. D

it eiwitpoeder is verpakt in een handige hersluitbare zak met een stay-fresh zipper seal. Zo weet je zeker dat jouw eiwitten goed blijven en je proteïne poeder niet over de datum zal gaan!

Waarom Premium Whey Protein kopen?

✅ Geleverd in een handige en hersluitbare verpakking
✅ Het meest populaire eiwit in Amerika
✅ Bevat naast eiwitten ook glutamine, BCAA’s en zelfs creatine
✅ Draagt bij aan spieropbouw, spierherstel en gezond leven
✅ Combinatie tussen whey concentraat en isolaat

? Bekijk alle smaken en prijzen bij Body & Fit

De naam van dit product zegt het eigenlijk al. Een premium kwaliteit eiwitten. Daarmee verdient deze eiwitshake ook een hoge plaats in de top 10 beste eiwitshakes van 2020. De handige hersluitbare verpakking en geweldige samenstelling inn glutamine, BCAA’s en eiwitten maken dit eiwitpoeder een van de beste eiwitshakes.


#5. Impact Whey Protein

De Impact Whey Protein van MyProtein is een van de beste soorten proteïne poeder op dit moment verkrijgbaar! Het is een van onze favoriete toppers en we bestellen hem bijna iedere week.

zak met impact whey protein van myprotein

Voedingswaarde per maatschep (25 gram)

✔️ Calorieën = 103 kcal
✔️ Eiwitten = 21,0 gram
✔️ Koolhydraten = 1,0 gram
✔️ Vetten = 1,9 gram
✔️ Suikers = 1,0 gram

Deze eiwitshake staat niet voor niets in het lijstje met de top 10 beste eiwitshakes van dit jaar! Dit eiwitpoeder bevat naast eiwitten namelijk ook BCAA’s die het lichaam nodig heeft om spieren te herstellen en op te bouwen. Deze BCAA’s zijn niet extra toegevoegd, maar zijn natuurlijke voedingsstoffen uit de aanwezige eiwitten!

? Klik hier voor alle prijzen en aanbiedingen bij Body & Fit

Deze eiwitshake bestaat uit wei-eiwitten isolaat. Dit soort eiwit wordt sneller opgenomen dan regulier eiwitpoeder. Hierdoor herstel je sneller na het sporten. Ideaal voor optimaal resultaat dus!

Dit eiwitpoeder is trouwens ook ideaal als je een dieet volgt om te vermageren. Met slechts 93 calorieën per portie is deze eiwitshake caloriearm. Ter vergelijking; een banaan bevat zelfs meer calorieën dan deze eiwitshake. 

Waarom Impact Whey Protein kopen?

✅ Beste eiwitshake van 2020 als het gaat om kwaliteit!
✅ Wei-eiwit wordt snel opgenomen door de spieren
✅ Goed voor spieropbouw en spierherstel
✅ Laag in calorieën, vetten en suikers!

? Bekijk alle smaken en prijzen bij Body & Fit

Dit eiwitpoeder verdient een absolute positie in de categorie beste eiwitshake 2020!. De smaak is goed, het poeder lost geweldig op en klontert niet. De verzendtijd bij MyProtein is iets langer, maar dan heb je ook wel een kwalitatief erg goed product! Wij zijn enorm fan.


#6. Fusion Pro

Ben je op zoek naast het beste eiwitpoeder van 2020? Dan mag je de Fusion Pro van Dedicated Nutrition zeker niet vergeten in je afweging! Dit eiwitpoeder combineert het beste van twee werelden, whey-caseïne en whey-eiwit. Wij leggen het voor je uit!

pot met fusion pro whey & casein blend van dedicated

Voedingswaarde per maatschep (32,0 gram)

✔️ Calorieën = 119 kcal
✔️ Eiwitten = 22 gram
✔️ Koolhydraten = 3,0 gram
✔️ Vetten = 2,0 gram
✔️ Suikers = 0,0 gram

De Fusion Pro van Dedicated Nutrition is een slimme eiwitshake! Dit eiwitpoeder is een combinatie tussen caseïne en reguliere eiwitten.

Caseïne vertragen de opname van eiwitten en verdelen de hoeveelheid eiwitten gedurende langere tijd over de spieren. Je voedt jouw spieren daarom gedurende langere tijd met deze eiwitshake!

? Klik hier voor alle prijzen en aanbiedingen bij Body & Fit

De Fusion Pro maakt gebruik van traditionele en en natuurlijke zoetstoffen. Je hebt hierdoor een eiwitshake die niets anders dan geweldig smaakt zonder een chemische nasmaak.

Het beste hebben we voor het laatste bewaard. Het merk Dedicated staat al bekend om haar geweldige smaken bij ieder product, maar bij Fusion Pro hebben ze er nog een schepje bovenop gedaan.

Een van ’s werelds meest bekende ijs-fabrikanten heeft exclusief de smaken voor dit eiwitpoeder ontwikkeld. Iedere shake smaakt dan ook naar een overheerlijk. Vol van smaak en romig maar nagenoeg suiker- en vetvrij. Je zult iedere dag weer uitkijken naar je eiwitshake!

Waarom Fusion Pro eiwitten kopen?

✅ 50% whey-eiwitten, 50% caseine-eiwitten
✅ Vol en romig van smaak
✅ Nagenoeg suiker- en vetvrij
✅ Traditionele en natuurlijke zoetstoffen, geen toevoegingen

? Bekijk alle smaken en prijzen bij Body & Fit

De Fusion Pro is geschikt voor ieder moment van de dag. Na het trainen nemen jouw spieren de eiwitten snel op voor spierherstel en spiergroei. Maar ook tussendoor is deze eiwitshake een geweldig voedzame maaltijd door de unieke verhouding in caseine en eiwitten.


#7. Isolaat Perfection

De meest eiwitshakes bevatten al snel 3-5 gram onnodige koolhydraten per serving. De Isolaat Perfection van Body & Fit bevat slechts 1 gram natuurlijke koolhydraten! Ideaal als je een eiwitshake zonder koolhydraten zoekt of droge spieren probeert te krijgen!

emmer met isolaat perfection van body & fit

Voedingswaarde per maatschep (28,0 gram)

✔️ Calorieën = 99 kcal
✔️ Eiwitten = 24,0 gram
✔️ Koolhydraten = 0,7 gram
✔️ Vetten = 0,1 gram
✔️ Suikers = 0,7 gram

De Whey Isolaat Perfection van Body & Fit bestaat voor 100% uit zuivere en natuurlijke eiwitten. Doordat dit eiwitpoeder zo zuiver is, bevat het geen onnodige of onnatuurlijke toevoegingen van bijvoorbeeld suikers of koolhydraten. Iedere eiwitshake bevat daardoor slechts 99 calorieën per serving! 

? Klik hier voor alle prijzen en aanbiedingen bij Body & Fit

Heerlijk van smaak en voor een zeer scherpe prijs. Dat is waar Isolaat Perfection voor staat. Of het nu  voor je spieren is of voor een dieet, of het gaat om het hoogste eiwitgehalte, laagste vet- of koolhydraatgehalte, beste oplosbaarheid of de smaak. Isolaat Perfection wint altijd. 

Klanten zijn enthousiast als je hun ervaringen of recensies met de Isolaat Perfection leest op de website van Body & Fit. De meningen van dit product zijn vooral van mensen die een koolhydraatarm dieet volgen. Er wordt vooral geschreven over de natuurlijke smaak, geweldige voedingswaarde en laag caloriegehalte!

Waarom de Isolaat Perfection kopen?

✅ De beste eiwitshake van 2020 voor in een koolhydraatarm dieet
✅ Slechts 99 calorieën per serving
✅ Vrij van toevoegingen
✅ Extreem laag in koolhydraten en vetten
✅ Eiwit in de zuiverste vorm

? Bekijk alle smaken en prijzen bij Body & Fit

Eigenlijk spreek het voor zichzelf waarom de Isolaat Perfection in de top 10 beste eiwitshake van 2020 een plekje krijgt! Koolhydraatarm, laag in vetten en suikers. Ook nog eens vrij van toevoegingen en ontzettend caloriearm. Geschikt voor ieder dieet.


#8. Smart Protein

De meeste eiwitshakes bevatten al snel 3-5 gram koolhydraten per serving, de Smart Protein van Body & Fit bevat slechts 1 gram koolhydraten en nauwelijks vetten! Deze eiwitshake is geweldig in de categorie afvallen!

pot met smart protein van Body & Fit

Voedingswaarde per maatschep (28,0 gram)

✔️ Calorieën = 89 kcal
✔️ Eiwitten = 18,6 gram
✔️ Koolhydraten = 1,4 gram
✔️ Vetten = 0,3 gram
✔️ Suikers = 1,1 gram

Als je gewicht probeert te verliezen is het belangrijk om voldoende eiwitten te nemen. Toch moet je proberen de inname van koolhydraten en vetten te verminderen. Dit kan met de Smart Protein van Body & Fit! Dit proteïne poeder is geschikt voor ieder low-carb dieet, maar ook als proteïne shake om te vermageren.

? Klik hier voor alle prijzen en aanbiedingen bij Body & Fit

De Smart Protein bevat 44% minder koolhydraten dan vergelijkbare eiwitshakes, maar levert hiervoor niks in op de smaak! Sterker nog, wij vonden de smaak fantastisch lekker. Wij zijn niet de enige. Ruim 2600 klantrecensies schrijven over de geweldige smaak en de werking van dit product!

Tot slot bevat de Smart Protein van Body & Fit ook nog eens natuurlijke vitamines en mineralen. Een complete mix van vitamines en mineralen is onmisbaar in een bewust voedingspatroon en noodzakelijk als je bewuster en gezonder probeert te leven!

Waarom Smart Protein kopen?

✅ Ruim 85% minder koolhydraten dan andere eiwitshakes
✅ De beste eiwitshake van 2020 voor vetverlies
✅ Extreem laag in vetten en koolhydraten
✅ Geschikt in combinatie met ieder soort dieet
✅ Verkrijgbaar in overheerlijke smaken

? Bekijk alle smaken en prijzen bij Body & Fit

De Smart Protein bevat ruim 85% minder koolhydraten dan andere eiwitshakes. Probeer je af te vallen en ben je op zoek naar een proteïne shake? Kies dan voor de Smart Protein van Body & Fit!


#9. Mammoth 2500

In de top 10 beste eiwitshakes van 2020 kan een weight gainer eiwit natuurlijk niet ontbreken. Ben je op zoek naar een eiwitshake om aan te komen? Kies dan voor dit eiwitpoeder! De Mammoth 2500 van Interactive Nutrition zal mensen die moeite hebben met aankomen helpen om spiermassa op te bouwen!

pot met mammoth mass gainer

Voedingswaarde per dosering (320 gram)

✔️ Calorieën = 1250 kcal
✔️ Eiwitten = 60 gram
✔️ Koolhydraten = 229 gram
✔️ Vetten = 10 gram
✔️ Suikers = 9 gram

Het lijkt voor heel veel mensen een luxe; onbeperkt kunnen eten. Toch is het voor steeds meer sporters een nachtmerrie – het lukt maar niet om aan te komen in gewicht of spiermassa. Met deze proteïne shake is aankomen zelfs voor jou eenvoudig! Zelfs als je moeite hebt met aankomen en een hardgainer bent!

? Klik hier voor alle prijzen en aanbiedingen bij Body & Fit

Als je spiermassa probeert op te bouwen of zwaarder probeert te winnen moet je meer calorieën eten dan dat je verbruikt. Met de Mammoth 2500 is niet kunnen aankomen verleden tijd! Deze eiwitshake is al 3 jaar op rij gekozen tot de beste weight gainer shake in Canada. 

De gebalanceerde verhouding in koolhydraten en eiwitten maken deze eiwitshake goed opneembaar voor je spieren. Je kunt de Mammoth 2500 op ieder moment van de dag innemen. Problemen met aankomen in spiermassa? De Mammoth 2500 is de beste eiwitshake tijdens het bulken!

Waarom Mammoth 2500 kopen?

✅ Al 3 jaar op rij verkozen tot beste hardgainer eiwitshake
✅ Bevat maar liefst 60 gram multi-eiwit per serving
✅ De verhouding proteïne-koolhydraten is 35%-65%
✅ De beste proteïne shake van 2020 tijdens het bulken of aankomen

? Bekijk alle smaken en prijzen bij Body & Fit

Problemen met aankomen? Opgelet! De Mammoth 2500 gaat jou hierbij helpen. Deze eiwitshake is speciaal gemaakt om toe te nemen in gewicht. Duizenden klanten schreven over hun ervaring en zijn geholpen bij het aanmaken van extra spiermassa door deze geweldige eiwitshake!


#10. Fit Green Protein

In het lijstje van de top 10 beste eiwitten van 2020 mag een veganistische en vegetarische eiwitshake natuurlijk niet ontbreken! De beste plantaardige eiwitshake van 2020 is naar onze mening de Fit Green Protein van Orange Fit!

zak met fit green proteine van orange fit

Voedingswaarde per maatschep (25 gram)

✔️ Calorieën = 91 kcal
✔️ Eiwitten = 20,3 gram
✔️ Koolhydraten = 1,6 gram
✔️ Vetten = 0,9 gram
✔️ Suikers = 0,0 gram

Een absolute topper wat ons betreft; de Fit Green Protein van Orange Fit! De Fit Green Protein is koemelkvrij, lactosevrij en glutenvrij. Deze eiwitshake is daarom geschikt voor zowel vegetariërs als voor veganisten! Probeer jij ook gezonder en bewuster te leven, en geef jij ook steeds meer om jouw lichaam? Kies dan voor dit eiwitpoeder!

? Klik hier voor alle prijzen en aanbiedingen bij Orange Fit

Fit Green Protein is een 100% plantaardig eiwitpoeder. De plantaardige eiwitten zijn gemaakt van hoogwaardig erwten-eiwit en bevatten een compleet aminozuurprofiel. Fit Green Protein is de ideale keuze voor als je op een verantwoorde wijze wil bouwen aan een fit en gezond lichaam.

Je hebt maar één lichaam, en daar wil je goed voor zorgen! De Fit Green Protein is daarom gemaakt van puur en hoogwaardig erwten-eiwit. Erwten-proteïne is van nature suikervrij, vetarm en rijker aan aminozuren dan welk ander plantaardig eiwit ook.

Deze eiwitshake bevatten geen kunstmatige zoetstoffen: ze hebben hun lekkere smaak te danken aan natuurlijke aroma’s en zoetstof afkomstig uit planten.

Waarom Fit Green Protein kopen?

✅ Geen lactose, pinda’s, koemelk, gluten, suikers en zoetstoffen
✅ 100% plantaardige eiwitten
✅ Compleet aminozuurprofiel
✅ Heerlijke smaak, zonder kunstmatige toevoegingen
✅ Eiwitten uit enkel erwten
✅ De keuze van iedere verantwoorde en bewuste sporter

? Bekijk alle smaken en prijzen bij Body & Fit

De Fit Green Protein is wat ons betreft het beste vegan eiwitshake van 2020! Vrij van vetten, lactose, suiker, koemelk, zoetstoffen en extreem laag in calorieën; de Fit Green Protein van Orange Fit is de keuze van iedere verantwoorde sporter!


Waarom een eiwitshake nemen?

Niet iedereen heeft uren per dag de tijd om in de keuken te staan. Een eiwitshake is in dit geval een perfecte uitkomst. In nog geen minuut maak je snel en makkelijk een eiwitshake klaar. Zo krijg je dagelijks toch voldoende eiwitten binnen!

Daarnaast is een eiwitshake belangrijk om spiergroei en spierherstel te bevorderen. Ook als je sport om af te vallen moet je zorgen voor extra eiwitten. Als je sport maak je namelijk hele kleine scheurtjes in de spieren. Deze moeten herstellen!

Eiwitten herstellen de scheurtjes die ontstaan in de spieren. Vraag maar eens rond in jouw sportschool! Bijna iedereen gebruikt eiwitshakes. Niet voor niets gebruiken ook professionele sporters en atleten eiwitshakes om extra eiwitten binnen te krijgen! Kies daarom de beste eiwitshake van 2020 als ondersteuning van jouw dieet!

bodybuilder gebruikt eiwitshake

De beste whey eiwitshake

pot met 100% whey golden standard van optimum nutrition

Er zijn heel veel verschillende soorten eiwitshakes. Het kan daarom lastig zijn om erachter te komen welke eiwitshake het beste bij jou past. Wij hebben daarom bijna alle soorten proteïne poeder die online verkrijgbaar zijn voor jou getest. Onze favoriet en absolute nummer 1 is de Gold Standard 100% Whey Protein van Optimum Nutrition.

De verhouding tussen prijs en kwaliteit van deze eiwitshake is zo ontzettend goed! Deze shake smaakt echt fantastisch, het klontert absoluut niet en mengt geweldig. De prijs is ook nog eens heel erg goedkoop!

De winnaar van de top 10 beste eiwitshakes 2020 is wat ons betreft dan ook de 100% Whey Golden Standard van Optimum Nutrition!

? Bekijk de beste eiwitshake van 2020!


De beste eiwitshake voor vrouwen

pot met women's best eiwitpoeder en een shakebeker

Alle bovenstaande proteïne shakes zijn geschikt voor zowel mannen of vrouwen. Ben je een vrouw en ben je toch op zoek naar een specifiek soort eiwitpoeder speciaal voor vrouwen? Ook dit eiwitpoeder hebben wij voor jou gevonden!

Onze keuze voor de beste eiwitshake voor vrouwen is gegaan naar de Shape Body Shake van Womens Best! De formule van deze eiwitshake is speciaal ontworpen voor vrouwen die willen afvallen en gezonder en bewuster willen leven.

Met één serving krijg je ongeveer 50% van de aanbevolen dagelijkse behoefte binnen en daarmee voldoet de Shape Body Shake van Women’s Best aan de strenge eisen van de EFSA!

? Bekijk de beste eiwitshake in 2020 voor vrouwen


Welke soort proteïne shake is het beste?

Iedereen is anders! Welke soort eiwitshake het beste is en voor jou het beste werkt hangt af van welk doel je hebt. Probeer je aan te komen, spieren op te bouwen, gezond en fitter te worden of gewicht te verliezen? Op het moment dat je het doel weet kun je kiezen welke eiwitshake het beste is en het beste bij jou past!

Als je probeert aan te om of spieren probeert op te bouwen moet je kiezen voor een eiwitshake hoog in eiwitten en calorieën. Spieren opbouwen is alleen mogelijk als je een calorieoverschot hanteert. Je moet daarom zorgen dat je meer eet dan dat je verbruikt. Een calorierijke eiwitshake kan hierbij helpen! 

Probeer je gezonder en vitaler te leven? Dan moet je ervoor zorgen dat je een eiwitshake kiest met een gebalanceerde voedingswaarde. Daarnaast is het belangrijk dat je dagelijks voldoende vitamines en mineralen binnenkrijgt. Kijk daarom goed bij het kiezen van de beste eiwitshake naar eventuele extra vitamines en mineralen.

Een eiwitshake maakt niet dik! Probeer je gewicht te verliezen of volg je een streng dieet? Dan kun je alsnog eiwitshakes gebruiken. Je moet er alleen voor zorgen dat de proteïne shake waarvoor je kiest laag is in calorieën, vetten en koolhydraten! Een eiwitshake kan de drang naar iets lekkers weghalen en heeft ook nog eens gezonde en goede voedingswaarde. Vrij eenvoudige keuze als je het ons vraagt!

✔️ Handig! Vind je het lastig om erachter komen wat de beste eiwitshake van 2020 supplement voor jou is? Vergelijk fitness supplementen eenvoudig, gratis, makkelijk en snel op onze website! Zo kom je er snel achter welk fitness supplement bij jou past!


Top 10 beste eiwitshakes van 2020

 1. Gold Standard 100% Whey Protein

  Deze eiwitshake van Optimum Nutrition behoort tot de beste eiwitshakes door de extreem hoge kwaliteit eiwitten en de geweldige verhouding in voedingswaarden! En dat ook nog eens voor een scherpe prijs!

 2. Whey Perfection

  Deze proteïne shakes van Body & Fit is een van de beste eiwitshakes van 2020 door de geweldige verhouding tussen prijs en kwaliteit. Een van de goedkoopste eiwitshakes van Nederland en kwalitatief ook nog eens erg hoog!

 3. ISO-100 Hydrolyzed

  Dit eiwitpoeder van Dymatize is iets prijziger dan de gemiddelde eiwitshake, maar als je liever wat meer betaald voor kwaliteit dan moet je kiezen voor dit eiwitpoeder. Op dit moment is dit een van de beste eiwitshakes van 2020!

 4. 100% Premium Whey Protein

  De naam van dit product zegt het eigenlijk al. Een premium kwaliteit eiwitten. Daarmee verdient deze eiwitshake van Muscletech ook een hoge plaats in de top 10 beste eiwitshakes van 2020. De handige hersluitbare verpakking en geweldige samenstelling inn glutamine, BCAA’s en eiwitten maken dit eiwitpoeder een van de beste eiwitshakes.

 5. Impact Whey Protein

  Dit is en blijft een van de beste eiwitshakes verkrijgbaar op dit moment. De smaak is goed, het poeder lost geweldig op en klontert niet. De verzendtijd bij MyProtein is iets langer, maar dan heb je ook wel een kwalitatief erg goed product! Wij zijn enorm fan.

 6. Fusion Pro

  Dit eiwitpoeder van Dedicated Nutrition is geschikt voor ieder moment van de dag. Na het trainen nemen jouw spieren de eiwitten snel op voor spierherstel en spiergroei. Maar ook tussendoor is deze eiwitshake een geweldig voedzame maaltijd door de unieke verhouding in caseine en eiwitten.

 7. Isolaat Perfection

  Eigenlijk spreek het voor zichzelf waarom deze eiwitshake van Body & Fit een plekje in de top 10 beste eiwitshakes van 2020 krijgt! Koolhydraatarm, laag in vetten en suikers. Ook nog eens vrij van toevoegingen en ontzettend caloriearm. Geschikt voor ieder dieet.

 8. Smart Protein

  Deze eiwitshake van Body & Fit bevat ruim 85% minder koolhydraten dan andere eiwitshakes. Probeer je af te vallen en ben je op zoek naar een proteïne shake? Kies dan voor de Smart Protein van Body & Fit!

 9. Mammoth 2500

  Problemen met aankomen? Aankomen is vanaf nu nog nooit zo makkelijk geweest! De Mammoth 2500 van Interactive Nutrition gaat jou hierbij helpen. Deze eiwitshake is speciaal gemaakt om toe te nemen in gewicht. Duizenden klanten schreven over hun ervaring en zijn geholpen bij het aanmaken van extra spiermassa door deze geweldige eiwitshake!

 10. Fit Green Protein

  De Fit Green Protein van Orange Fit is wat ons betreft het beste vegan eiwitshake van 2020! Vrij van vetten, lactose, suiker, koemelk, zoetstoffen en extreem laag in calorieën; dit is dé keuze van iedere verantwoorde sporter!

20 Replies to “Beste eiwitshake 2020”

Kun je ook een keer een uitgebreide review schrijven van die Mammoth voor tijdens het bulken? Is dit nou de beste eiwitshake als ik wat in gewicht probeer aan te komen of kan ik dan alsnog beter kiezen voor die Gold Standard? ^Marc

Hi Marc!

Dat zal ik zeker! De Mammoth 2500 is echt top tijdens het bulken, hoog in kcal/koolhydraten/eiwitten. Zeker weten een van de beste eiwitshakes als je probeert aan te komen. Als ik het artikel heb geschreven zal ik de link naar het artikel hier plaatsen!

Succes met de bulk 🙂

Leave a comment